Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πρώτη φάση του Summer Camp του Κέντρου Μάθησης και Ψυχαγωγίας «Μικρόκοσμος».

Για 6 εβδομάδες, παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα εξωτερικών δραστηριοτήτων, δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγικών ασχολιών.

Κορίτσια και αγόρια όλων των τάξεων του Δημοτικού έγιναν μία μεγάλη παρέα και έζησαν αξέχαστες στιγμές. Πήγαν εκδρομές στο πάρκο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και στο πάρκο Φλοίσβου, τραγούδησαν Karaoke, έπαιξαν Bowling, Mini Golf, επιτραπέζια και κλασικά κινητικά παιχνίδια, συμμετείχαν σε προγράμματα Μαγειρικής, Yoga, Ρομποτικής, Θεατρικού Παιχνιδιού και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Eπιπλέον, έγραψαν και εικονογράφησαν τα δικά τους παραμύθια, ενώ σχεδίασαν και κατασκεύασαν πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια.

Από σήμερα και έως τις 20 Αυγούστου, ο «Μικρόκοσμος» θα παραμείνει κλειστός, ενώ από τις 21 του ίδιου μήνα, θα ανοίξει εκ νέου για πληροφορίες και εγγραφές, καθώς στις 28 Αυγούστου ξεκινά η δεύτερη φάση του Summer Camp, που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα νέα προγράμματα που θα λειτουργήσουν στον ανανεωμένο χώρο του «Μικρόκοσμου» από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ιnfo:
Διεύθυνση: Καποδιστρίου 44, Μοσχάτο
Τηλέφωνο: 21 30 36 9006
E-mail: info@kentro-mikrokosmos.gr
Web: www.kentro-mikrokosmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here