Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Φωστήρα για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στην Ρόδο με αντίπαλο τον Ιάλυσο. Το πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε ζέσταμα ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και αναλώθηκαν σε ασκήσεις γύρω από την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ στο τελευταίο μέρος έπαιξαν δίτερμα. Εκτός μάχης για τον αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Γιώρας, Κουλακάρης και Ζαγοριανός καθώς επίσης και οι τιμωρημένοι Μανάλης και Όγκμποε.

Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο προπονητής του “Φονεα”, Κώστας Ψυρόπουλος απάντησε στα εξής ερωτήματα:

Κόουτς πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με δεδομένο ότι θα παίξετε σε ένα γεμάτο γήπεδο;

Αυτό δείχνει ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει σταθερότητα στο γήπεδο της και δείχνει πόσο δύσκολο θα είναι το ματς. Επειδή για την δική μας ετοιμότητα η ομαδα και εντός και εκτός έχει δείξει ότι έχει ποιότητα το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς δεν έχουμε το άγχος που θα είχαμε εάν ήμασταν γηπεδούχοι. Σίγουρα παρά τις απουσίες που έχουμε, θα κοιτάξουμε να δείξουμε ένα πρόσωπο στο παιχνίδι πολύ οργανωμένο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστηθούμε”.

-Οι απουσίες που έχετε θεωρείς ότι θα σας επηρεάσουν;

Σίγουρα επηρεαζόμαστε γιατί δεν θα έχουμε παίκτες που βρίσκονταν σε καλή κατάσταση. Οι παίκτες που λείπουν κάνουν τη διαφορά, όμως, από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντικαταστήσουν τα κενά και να πάρουν θέση στην ομάδα”.

-Θεωρείτε ότι πιθανή νίκη σας φέρνει κοντά στον τίτλο;

Όχι βέβαια. Ο αντίπαλος κυνηγάει τη νίκη. Εμείς θα πάμε να κυνηγήσουμε το ματς ως το τέλος όπως συνηθίζουμε, με την υπομονή που μας διακατέχει σαν ομάδα. Πρέπει να το δείξουμε στο παιχνίδι και να έχουμε επίσης την απαραίτητη συγκέντρωση που χρειάζεται. Εμείς θα κοιτάξουμε όπως είπα να είμαστε ηρεμοι και να φέρουμε το ματς στο δικό μας ρυθμό παρότι δεν θα είμαστε γηπεδούχοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ