Μια σημαντική διάκριση κατέκτησε η αθλήτρια του Α.Σ. Προμηθέα Μοσχάτου, Ευαγγελία Παπαδοπούλου, η οποία κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Τουρνουά G1, το οποίο είναι βαθμολογούμενο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

Στη διοργάνωση που έγινε το 3ήμερο 17-19 Νοεμβρίου στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο των Άνω Λιοσίων συμμετείχαν 900 αθλητές από 219 ομάδες (συλλόγους και εθνικές ομάδες) από συνολικά 31 χώρες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου από τον Σύλλογο:

Ένα μεγάλο μπράβο στην αθλήτριά μας Ευαγγελία Παπαδοπούλου που έδωσε μεγάλες μάχες σήμερα στο βαθμολογούμενο Παγκόσμιο Τουρνουά G1 που δίνει πόντους για την Ολυμπιάδα του Τόκυο του 2020.

Το τουρνουά ηταν υψηλού επιπέδου με Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές να κοσμούν με την παρουσία τους το ελληνικό γήπεδο.

Η αθλήτριά μας κατέκτησε την 5η θεση. Έχασε απο την πρωταθλήτρια στα προημητελικά που κατέκτησε την κατηγορία και για 2 λακτίσματα, για λεπτομέρειες δεν μπήκαμε στα μετάλλια. Δεν πειράζει όμως, φύγαμε πραγματικά με πολλές εμπειρίες για τη συνέχεια και με αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς η Εύα έδειξε χαρακτήρα και πυγμή σε μια τόσο πολύ δυνατή διοργάνωση.

Επόμενος σταθμός τον επόμενο μήνα το πανελλήνιο κύπελλο. Της ευχόμαστε τα καλύτερα. Πολλά μπράβο στον πατέρα της, Αντρέα Παπαδόπουλο που είναι δίπλα στο παιδί της κάθε στιγμή, την στηρίζει σε όλα τα επίπεδα και την βοηθάει να φτάσει ψηλά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here