Φώτο αρχείου

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα από την αρχή της περιόδου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς συλλόγους, οι οποίοι αγωνίζονται ακόμη και σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Τρανή απόδειξη αποτελεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας το απόγευμα της Δευτέρας, η οποία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο του Ταύρου.

Στον εν λόγω χώρο εκτός από την οικογένεια του «Φονέα» παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος της περιοχής, Ανδρέας Ευθυμίου μαζί με το δημοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος του συντοπίτη Αία Ταύρου, Δημήτρης Σίλας και άλλα εξέχοντα πρόσωπα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν πρόσωπα για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο μας, όπως αυτό του Ώθωνα Αδαμόπουλου, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατελέσει για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος του Φωστήρα.

Ακόμη τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Παναγιώτης Δημητρίου ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» σωματείου για τη τιμή που του έγινε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ιστορικό συλλόγου, Σταμάτης Καζατζής ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας, τονίζοντας πως έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος ακαδημιών του Φωστήρα, Λευτέρης Χάρμπατσης υποστήριξε τα εξής: « Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη θαυμάσια εκδήλωση. Για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια οι ακαδημίες του συλλόγου λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα, με διπλωματούχους προπονητές, γυμναστές και εργοφυσιολόγους. Μέχρι στιγμής στην ομάδα προπονούνται 120 παιδιά και στόχος μας είναι να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Θα είναι ευχής έργο για όλους, ο Φωστήρας να αναδείξει κάποιο ταλέντο στο μέλλον.» Τέλος, ο Ανδρέας Ευθυμίου επισήμανε πως ο δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια κατασκευής νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο, ενώ θα συμβάλει και στην ηλεκτροδότηση του. Να σημειωθεί πως οι… τυχεροί της εκδήλωσης ήταν οι Γιάννης Κούτρος και Χρήστος Τασουλής, οι οποίο κέρδισαν το φλουρί.

Πηγή (fostirasfc.gr)

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here