Νέες επιτυχίες κατέγραψε ο Α.Σ. Προμηθέας Μοσχάτου στο τάε κβο ντο, στο 7ο Φεστιβάλ Kim & Liu, το οποίο έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων στο διάστημα 12-14 Μαΐου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Συλλόγου:

Απόλυτα επιτυχής η εμφάνιση των αθλητών του Συλλόγου μας:

Κορωνιός Γιώργος χρυσό μετάλλιο (συγκλονιστικοί 3 αγώνες με πάθος και μυαλό)
Αντωνοπούλου Ιλαέιρα – Ευαγγέλια χρυσό μετάλλιο (ώριμη εμφάνιση για άλλη μια φορά με πολύ πιο έμπειρη αθλήτρια στον τελικό την κερδίζει για 2η συνεχομένη φορά)
Κυριακίδης Περικλής 5η θέση (παρόλο των τραυματισμών που τον ταλαιπωρήσαν κέρδισε τον πρώτο αγώνα κ στον προημιτελικό ηττήθηκε για λίγο πριν μπει στα μετάλλια, έκανε υπερπροσπάθεια πολλά μπράβο.
Κορωναίος Δημήτρης – Κων/νος πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο αντίπαλο και παρόλα αυτά χάσαμε στις λεπτομέρειες.
Μπάκα Αθανασία έκλεισε την παράσταση στην 1η της συμμετοχή σε αγώνες κ κέρδισε 2 αθλήτριες και στον τρίτο αγώνα έπαιξε με την πρωταθλήτρια του εξεταστή μας Παρασίδη Κυριάκου και ομοσπονδιακού προπονητή κ παρόλο την απειρία της την κυνήγησε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο χωρίς να φοβηθεί ούτε για μισό δευτερόλεπτο. Στο τέλος του αγώνα αναγνωρίστηκε το πάθος της από την αντίπαλο αθλήτρια που μας τιμά αυτό αλλά και από τον ίδιο τον προπονητή.

Με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, υπερηφάνεια και αγάπη για αυτά τα παιδιά που προσπαθούμε γονείς και προπονητές να τα κάνουμε καλυτέρους ανθρώπους.

Ευχαριστούμε για την στήριξη των γονέων κ την υπομονή τους γιατί ήταν τεράστιο τουρνουά με 1800 άτομα και ήθελε υπομονή. Συνεχίζουμε δυνατά με υπομονή και με πολλά όνειρα για το μέλλον…

Με εκτίμηση Α.Σ. Προμηθέας Μοσχάτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here