Ο Α.Σ. Προμηθέας Μοσχάτου σημείωσε νέες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων που έγινε στα Άνω Λιόσια με 4 μετάλλια.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου από τον Σύλλογο:

Τελείωσε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση Παμπαιδικό Πρωτάθλημα Πανελληνίου συμμετοχής που διεξήχθη στα Άνω Λιόσια με τον σύλλογο μας να λαμβάνει μέρος με 7 αθλητές/ριες και να κερδίζουμε 4 μετάλλια.

Κορωνιός Γιώργος: Χρυσό μετάλλιο για άλλη μια φορά πολύ δυνατός, συγκεντρωμένος, πιο ώριμος κράτησε την πρώτη θέση που είχε πάρει και πέρυσι.

Αντωνοπούλου Ιλαέιρα-Ευαγγελία: Χρυσό μετάλλιο όπως και πέρυσι.  Συνεχίζει ακάθεκτη στους στόχους που έχει βάλει η ίδια για τον εαυτό της.  Για άλλη μια φορά πολύ καλά παιχνίδια με μυαλό.

Τσιάπαλη Δήμητρα: Χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη της συμμετοχή, ήταν συγκλονιστική.  Κέρδισε δύσκολους αγώνες και στον ημιτελικό χάσαμε για ένα χτύπημα 8-6 με την περσινή πρωταθλήτρια που και φέτος πήρε την κατηγορία.  Τα συγχαρητήρια που δέχτηκε και από την άλλη προπονήτρια ότι ήταν η μονή που την ζόρισε για μας ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε.

Τέλος ο μικρός της παρέας Χριστόπουλος Αναστάσιος-Μιχαήλ στην πρώτη του συμμετοχή Χρυσό μετάλλιο. Φοβερός και τρομερός ο μικρός με ψυχολογία στα ύψη έπαιζε σαν έναν αθλητή που είχε πολλή εμπειρία. Μας έκανε χαρούμενους με την ωριμότητα του και έβαλε γερές βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Συμμετοχή είχαν Καρακάλης Διονύσης κέρδισε έναν αγώνα έχασε στον δεύτερο πολύ καλή παρουσία. Κυριακίδης Περικλής έπαιξε με τον πρωταθλητή έκανε ότι μπορούσε. Αθανασία Μπάκα έχασε για λίγο στον προημιτελικό αλλά για μας με τις εμφανίσεις που έκανε ήταν σαν να έχει πάρει μετάλλιο. Ψύχραιμη με πολύ ωραία παιχνίδια και νίκη και στον χρυσό πόντο στον πρώτο αγώνα σιγουρά έχει πολύ μέλλον η μικρή.

Ο προπονητής του συλλόγου δίνει θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για καλή συνέχεια. Ευχαριστούμε τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here