Σε πλήρη ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του αποστραγγιστικού δικτύου του γηπέδου ποδοσφαίρου του Φωστήρα, «Σπύρος Γιαλαμπίδης» προχωρά ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 200.000€ που θα χρηματοδοτηθεί με ίδιους πόρους του Δήμου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Ξεκινάει η ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του αποστραγγιστικού δικτύου του γηπέδου ποδοσφαίρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης (Φωστήρα), προϋπολογισμού 200.000€.

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου έχοντας ως προτεραιότητα τη συντήρηση και την άριστη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεών του προχωρά στην ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του αποστραγγιστικού δικτύου του γηπέδου του Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης» στον Ταύρο.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 200.000€, του οποίου η χρηματοδότηση γίνεται με ίδιους πόρους και που θα δώσει νέα πνοή στο ιστορικό γήπεδο, εξυπηρετώντας όσους αθλούνται και επισκέπτονται το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες περιλαμβάνουν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, με νέο, προδιαγραφών FIFA/UEFA και την ολική ανακατασκευή του αποστραγγιστικού και του αρδευτικού δικτύου, προκειμένου ο χλοοτάπητας να συντηρείται σωστά και να είναι πλήρως ασφαλής για τους αγώνες σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το έργο: «Μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου Μοσχάτου και του χλοοτάπητα και της περίφραξης του γηπέδου του Άγιαξ Ταύρου, προχωράμε στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του αποστραγγιστικού δικτύου του γηπέδου του Φωστήρα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA/UEFA. Το έργο αυτό εξασφαλίζει ότι ο Φωστήρας θα αγωνίζεται σε γήπεδο ασφαλές, σύγχρονο και καλαίσθητο, αντάξιο της ιστορίας του και των επιτυχιών του. Στόχος μας παραμένει η διατήρηση των εγκαταστάσεων του Δήμου σε μοντέρνα τεχνικά επίπεδα, προς όφελος της νέας γενιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here