Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου πραγματοποιεί δωρεάν ιατρικές εξετάσεις την Κυριακή 18/06/2017 από τις 10:00 έως τις 15:00, στην Αίθουσα 7 των Δημοτικών Σφαγείων στον Ταύρο, υπό την ιατρική φροντίδα και την ευγενική χορηγία του Ιάσιου Θεραπευτηρίου – Γενική Κλινική Καλλιθέας και της Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή.

Η δράση περιλαμβάνει τις παρακάτω εξετάσεις:

Α) Καρδιογράφημα

Β) Triplex Αγγείων

Γ) Μετρήσεις: Αρτηριακή Πίεση, Οξυγόνο Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια

Δ) Εκτιμήσεις – Συμβουλές από Ειδικούς Ιατρούς: Καρδιολόγο, Παθολόγο, Διαβητολόγο, Αγγειοχειρουργό, Νευρολόγο, Ορθοπεδικό, Γυναικολόγο, Ουρολόγο, Φυσιοθεραπευτή και Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων (Εξειδικευμένη Χειρουργική Εκτίμηση Θυρεοειδούς Αδένα / Παραθυρεοειδών Αδένων).

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, σχετικά με την δράση, δήλωσε τα εξής: «Η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας διοργανώνει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για όλους τους δημότες. Είναι μια ευκαιρία για όσους παραμελούν τις εξετάσεις τους, αναλογιζόμενοι και το κόστος τους, να έρθουν και να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας τους. Άλλωστε είναι γνωστό το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη. Θέλω να ευχαριστήσω το Ιάσιο Θεραπευτήριο και την κ. Θεοτόκη Ντολαπτσή για την υποστήριξη τους σε αυτή την σημαντική δράση».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here