Στη δημοσιότητα έδωσε ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι 2018.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωνούν, όπως κάθε χρόνο, με τις δύο παρελάσεις στην πόλη μας: Τη νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 19:00 και την μεγάλη παρέλαση στο Μοσχάτο, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και το μήνυμα του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Ευθυμίου:

Το Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για 29η χρονιά υποδέχεται μικρούς και μεγάλους μεταμφιεσμένους για να γιορτάσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε αποκριάτικο κλίμα! Παιδικές εκδηλώσεις, παραδοσιακά δρώμενα, συναυλίες, κινούμενες ενέργειες και φυσικά οι μεγάλες μας καρναβαλικές παρελάσεις συνθέτουν το σκηνικό του φετινού Καρναβαλιού.

Τα πληρώματα του Καρναβαλιού ετοιμάζονται με γρήγορους ρυθμούς, το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού έχει εξαπλωθεί σε όλο το Μοσχάτο θέτοντας δοκιμασίες στις ομάδες του και δημιουργώντας αποκριάτικο κλίμα, το Σαφάρι του Ταύρου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε παιχνίδια και δοκιμασίες, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου και οι παραγωγικές δυνάμεις του Ταύρου συμμετέχουν  στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το θεσμό!

Η κορύφωση των εκδηλώσεών μας έρχεται με τις δύο μεγάλες παρελάσεις μας, τη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή αρμάτων και χιλιάδων μεταμφιεσμένων, αλλά και με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.

Καλώ όλους τους πολίτες μας να ζήσουν μαζί μας το κλίμα της αποκριάς, επιλέγοντας παράλληλα τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία τους και τις αγορές τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here