Στην φάση της δημοπράτησης βρίσκεται το έργο της διαμόρφωσης δύο οδικών κόμβων στον Ταύρο. Ο ένας βρίσκεται μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου-Αναξαγόρα-Κύπρου-Ομήρου και ο δεύτερος μεταξύ των οδών Χρ. Σμύρνης-Επταλόφου-Μ. Ασίας-Τιμόθεου Ευγενικού.

Το έργο προβλέπει την τροποποίηση κυκλοφορίας στα σημεία και την τοποθέτηση σήμανσης για την ασφαλέστερη κίνηση των οχηματών, τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών διαβάσεων πεζών, με πρόβλεψη για ράμπες κίνηση των Α.ΜΕ.Α. και τη διαμόρφωση ζωνών πρασίνου που θα αναβαθμίσουν αισθητικά το οδικό δίκτυο.

Η ενημέρωση προέρχεται από την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, στο Facebook.

Αναλυτικά:

Δημοπρατείται στις 8/3/2018, ένα έργο που αποτελεί διεκδίκηση ετών για τον Ταύρο, η διαμόρφωση των κόμβων μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου-Αναξαγόρα-Κύπρου-Ομήρου και μεταξύ των οδών Χρ. Σμύρνης-Επταλόφου-Μ. Ασίας-Τιμόθεου Ευγενικού. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται με πόρους της Περιφέρειας, ύστερα από μελέτη που συνέταξε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, ο οποίος θα αναλάβει την επίβλεψη του έργου. Το έργο προβλέπει την τροποποίηση κυκλοφορίας στα σημεία και την τοποθέτηση σήμανσης για την ασφαλέστερη κίνηση των οχηματών, τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών διαβάσεων πεζών, με πρόβλεψη για ράμπες κίνηση των Α.ΜΕ.Α. και τη διαμόρφωση ζωνών πρασίνου που θα αναβαθμίσουν αισθητικά το οδικό δίκτυο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη παρέμβαση, που θα λύσει οριστικά ένα χρόνιο πρόβλημα του Ταύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here