Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή του Πειραιά, Αριστείδη Φουτάκη και με στελέχη της Αστυνομίας του Πειραιά είχε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση τέθηκαν προς συζήτηση τα θέματα ασφάλειας του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και η ανάγκη αστυνόμευσης της περιοχής.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου:

Συνάντηση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά και στελέχη της Αστυνομίας Πειραιά για θέματα που αφορούν την ασφάλεια της πόλης

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα στο Γραφείο του με τον Ταξίαρχο Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά και με στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ασφάλεια της πόλης, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης παραβατικών και εγκληματικών στοιχείων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Ταξίαρχος Φουτάκης Αριστείδης, Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, Κουτσιβίτης Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου, Κοκκίνης Χαράλαμπος, ο Διοικητής της Ασφάλειας Μοσχάτου, Αγγελίδης Γιώργος. Από το Δήμο συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Ταύρου, Δαμηλάκος Γιώργος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, Μανώλης Αντωνάκος.

Κατά τη διάρκειά της συνάντησης έγινε μία γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου αναφέρθηκε στα θέματα ασφάλειας που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι πολίτες μας και στις ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής μας.  Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του το αστυνομικό τμήμα και το τμήμα ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει αρκετές δυνάμεις και  θα υλοποιήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου να αισθάνονται ασφαλείς.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Πειραιά αλλά και τα στελέχη τόσο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά όσο και τις διοικήσεις του Αστυνομικού Τμήματος και τους Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου για τη συνεργασία τους σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια της πόλης μας. Στη σημερινή συνάντηση συζητήσαμε τρόπους συνεργασίας προκειμένου για την αναβάθμιση των θεμάτων ασφαλείας της περιοχής μας η οποία αποτελεί για μας βασική προτεραιότητα».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here