Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει με την παράνομη μάντρα που λειτουργούσε παράνομα πίσω από το 2ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου και που με την δική σας προβολή καταφέραμε να κλείσει.

Η μάντρα αυτή είχε από την μια πλευρά, αυτή που βλέπει προς την είσοδο του σχολείου, τρία μέτρα λαμαρίνα για να μην είναι ορατές οι παράνομες δραστηριότητές τους.

Με τις άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημέρων και τους δυνατούς ανέμους η μάντρα κατέρρευσε και η κατάσταση όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω είναι άκρως επικίνδυνη για όσους κυκλοφορούν στην περιοχή αφού με ένα δυνατό ανέμο μπορεί να ξεκολλήσουν κομμάτια από λαμαρίνα και να τραυματίσουν κάποιον περαστικό.

Να επισημάνω ότι στο χώρο αυτό παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι δάσκαλοι, οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους τόσο στο Δημοτικό, όσο και στο Νηπιαγωγείο που κι αυτό έχει την είσοδό του στον ίδιο χώρο. Καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνο είναι ακόμα και να φύγει κάποιο κομμάτι με έναν δυνατό αέρα και να μπει μέσα στην αυλή του σχολείου που απέχει λίγα μέτρα.

Έχει ειδοποιηθεί η τεχνική υπηρεσία και η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και ο ίδιος ο Δήμαρχος ( σε συνάντηση που είχαμε με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους γονέων την Τετάρτη) αλλά η τεχνική υπηρεσία έκρινε ότι δεν είναι επικίνδυνο.

Οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι για να κρίνετε κι εσείς αν όντως πρέπει να αδιαφορήσουμε με τις καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών.  Μπορείτε όμως και να θαυμάσετε σε όλο του το μεγαλείο την απερίγραπτη κατάσταση που επικρατεί πίσω από το σχολείο με την πολεοδομική αναρχία σε όλο της το μεγαλείο, όπου μάντρες αμφιβόλου λειτουργίας είναι διάσπαρτες με πρόχειρες λαμαρινοκατασκευές παντού.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το κέρδος και το κράτος για άλλη μια φορά είναι ανίσχυρο μπροστά στα συμφέροντα οποιουδήποτε θέλει να κερδοσκοπήσει, χωρίς να νοιάζεται αν βάζει σε κίνδυνο τον διπλανό του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση 300 μικρά παιδάκια του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου!!! Ντροπή!!

Σας ευχαριστώ,

 

Δείτε Φωτογραφίες

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΜΑΚΗΣ, Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ;), ΛΑΣΤΙΧΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ.Λ.Π. ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ.

  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΥΡΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Ή ΑΠΛΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;
    ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;

  3. Μαζευουμε υπογραφές από τους γονείς και από καθηγητές. Και μετα να δούμε αν δεν μαζευτεί ο χώρος. Οταν μιλάμε για 300 παιδιά δεν χρειάζεται καν να σκεφτόμαστε το τι θα κάνουμε. Διαμαρτυρία, υπογραφές, στην Κοινότητά μας και ο Καραφωτιάς να το βάλει στα θέματα του συμβουλίου!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here