Η εταιρεία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΕ κατάφερε να συγκεντρώσει 100 κιλά σε τρόφιμα όπως μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ντοματάκια,  όσπρια και λάδι και την Παρασκευή 24/2 οι άνθρωποι της εταιρείας τα παρέδωσαν οι ίδιοι στην περιοχή του Ταύρου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου οι οποίοι φροντίζουν για το συσσίτιο, και εκείνοι τους εξήγησαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να εξασφαλίζουν είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες.

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΕ έβγαλε ανακοίνωση για την πρωτοβουλία της αυτή:

“Όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε. και πάντα μέσα από το πρίσμα των αξιών της εταιρείας μας, θεωρούμε ότι η έννοια της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ πρέπει να επανέλθει στις ζωές μας. Κάπως έτσι, δειλά δειλά, επικοινωνήσαμε με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, για να μάθουμε εάν μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε. Τελικά η ομάδα των Κεντρικών Γραφείων της εταιρείας μας κατάφερε να συγκεντρώσει ποσότητα από πάνες και παιδικές τροφές καθώς και 100 κιλά σε τρόφιμα για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγ.Ιωάννη Πρoδρόμου στον Ταύρο. Μακάρι ΟΛΟΙ να αφουγκραστούμε το κάλεσμα των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Ευχαριστούμε το ΜΠΟΡΟΥΜΕ για αυτή την πρωτοβουλία!!!” σημειώνει στη δήλωσή της η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here