Σε απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου προχώρησε σε τροποποίηση του εγκεκριμένου προγράμματος επενδύσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ενέκρινε το ποσό των 185.000 € προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές του Δήμου.

Συγκεκριμένα, με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2014, στον άξονα “Αστική Ανάπλαση” του Τεχνικού Προγράμματος εντάσσεται η δράση: “προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου”.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η ασφάλεια των παιδιών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές του Δήμου μας και να αποκτήσουν το ειδικό σήμα πιστοποίησης. Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε καθημερινά με τις υπηρεσίες μας να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα τεχνικά ζητήματα που επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία των δομών του Δήμου”.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Wraio kai auto me tis paidikes xares alla mhpws 8a eprepe kai sto parkaki ths dhmarxiou (prwhn kounies) na mpoun kapia organa gymnastikhs ta opoia ta topo8etei mia eteria meta apo kapoies ypografes kai epikinonoia me ton dhmarxo??

  2. Η παιδική χαρά στη φλέμινγκ, που έχει κλείσει από το χειμώνα, μήπως μπορείτε να μας πείτε πότε θα ανοίξει? Έφυγε η άνοιξη, θα φύγει και το καλοκαίρι? Εργασίες δε βλέπουμε να γίνονται πάντως, κάτι σακιά βρίσκονται εκεί παρατημένα από πριν τις εκλογές…

  3. Από αυτά τα λεφτά θα δοθεί τίποτα και για την παρατημένη στο έλεος παιδική χαρά της Καποδιστρίου απέναντι από το γήπεδο ή θα περιμένουμε για καμμια πενταετία ακόμα το “μεγάλο” αναπτυξιακό πρόγραμμα για ΒΑ τμήμα της πόλης του Μοσχάτου που το ακούμε εδώ και δύο χρόνια από τον δήμαρχο ότι σήμερα-αύριο δημοπρατείται…Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να παρακαλάμε την τεχνική υπηρεσία για καμμιά επισκευή και να κάνουμε και μόνοι μας οι γονείς καμμιά δουλειά για να βγάζουμε τα παιδιά λίγο έξω. Ούτε λίγο χώμα δεν έριξαν τόσα χρόνια που το ζητάμε….

  4. Μπορεί να φανεί αστείο σε κάποιους αλλά ας κλαδευτούν και τα δέντρα μεσα στην παιδική χαρά της χρυσοστόμου σμύρνης γιατί όλα τα όργανα είναι γεμάτα κουτσουλιές από τα πουλιά πράγμα πολύ ανθυγιεινό για τα παιδιά μας!Αλλιώς βάλτε κάποιον να καθαρίζει σε μόνιμη βάση!

  5. Se kanenan den kanei entipwsh to poso re paidia?einai pola kai trela lefta kai opws lete kai oloi ola einai parathmena ,h dhmarxara mas ti egine,makari na kanoyn kati giati paratyrw se alles perioxes to ena parko meta to allo kai poly kales doyleies kanoyn kai trabane kosmo apo pantoy!egw pia protimo kai ta paw sto p.faliro kai eyxaristioyntai mia xara ,an kai ekei kala ola alla o kafes tsoyzei alla mporoyn kai pezoyn aneta kai me polla paixnidia.Dhmarxe akoys??????

  6. Έφυγε το μισό καλοκαίρι και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Τα πάρκα και οι παιδικές χαρές του Ταύρου βρωμάνε. Ανοίξατε τον κινηματογράφο στο Πάρκο Ηρώων αλλά κάνουμε σλάλομ για να περάσουμε από τις ακαθαρσίες. Την μέρα καλά είναι. Το βράδυ δεν φαίνεται τίποτα και τα πατάμε. Ξεπεσμός! Ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Προς τα Χριστούγεννα αρχίστε την καθαριότητα σιγά-σιγά. Αίσχος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ