Από τις 30 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου (Ελευθερίας & Λυκούργου, πλησίον σταθμό ΗΣΑΠ) το 3ο Αττικό Μουσικό Camp στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής ενασχόλησης με τη μουσική που απευθύνεται σε παιδιά και νέους και πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό μας Ωδείο, με τη συμμετοχή του GUITARTE ENSEMBLE και μίας ομάδας μουσικών-καθηγητών από Ωδεία της Αττικής.

Το camp θα διεξάγεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.30-13.30 στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου. Περιλαμβάνει ατομικά και ομαδικά μαθήματα, ομαδική οργάνωση μελέτης και εξάσκηση, ομαδική σεμιναριακή και θεματική διδασκαλία, μουσικά σύνολα και μουσικά παιχνίδια, εισαγωγή στη μουσική διδασκαλία στοιχείων, μουσικές ακροάσεις και παρακολούθηση συναυλιών-παραστάσεων από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Οι εγγραφές στο Μουσικό Camp πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14.00-21.00 και Σάββατο από τις 09.00-14.00. Το 3ο Αττικό μουσικό Camp πραγματοποιείται με τη διοργάνωση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “Συλλογική δράση για την τέχνη και την εκπαίδευση-ΣΥΜΒΟΛΗ” και με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Για 3η συνεχή χρονιά το Ωδείο μας γίνεται τόπος μουσικής συνεύρεσης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για δεκάδες νέους και παιδιά. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία από το καλλιτεχνικό-εκπαιδευτικό δυναμικό του Δήμου μας που απευθύνεται στους μαθητές του ωδείου μας, των σχολείων μας, στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των “αθλοδιακοπών” αλλά και σε νέους της Αττικής, οι οποίοι μέσα από το παιχνίδι και την καλλιτεχνική έκφραση θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής.”

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ