Το Ερασιτεχνικό Πειραματικό Θεατρικό Εργαστήρι “Συναισθέατρο”, η επαγγελματική θεατρική ομάδα “οδός ηθοποιών 6” και η θεατρική ομάδα Κ.Ε.Φ.Ι. συμμετέχουν στο “Θέατρο της Αλληλεγγύης” του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Το ερασιτεχνικό πειραματικό θεατρικό εργαστήρι “Συναισθέατρο”, συμμετέχει στο Θέατρο της αλληλεγγύης. Ένα 4ημερο θεάτρου που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου -ταύρου, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και σε συνέχεια των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στον Ταύρο.

Δυο ακόμα συμμετοχές πλαισιώνουν αυτό το θεατρικό 4ήμερο. Η επαγγελματική θεατρική ομάδα “οδός ηθοποιών 6” και η θεατρική ομάδα Κ.Ε.Φ.Ι. Θεατρικά σχήματα που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται και αυτά στην πόλη του Μοσχάτου, με μεράκι κι αγάπη για το θέατρο. Όλοι μαζί προσφέρουν τα πονήματα τους για την ψυχαγωγία των δημοτών και όχι μόνο φυσικά.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, που βρίσκεται Σολωμού και Κων/πολεως, στο Μοσχάτο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 19/12/2014: Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πειραματικό Εργαστήρι «Συναισθεατρο» – «Η Αρκούδα» – Α.Π. Τσεχωφ, κωμωδία ( ώρα έναρξης 20:00)

Σαββάτο 20/12/2014: Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πειραματικό Εργαστήρι «Συναισθεατρο» – «Που πήγαν τα Χριστούγεννα;» Βασισμένο στο παιδικό παραμύθι του Β. Ηλιόπουλου. ( ώρα έναρξης 19:00)

Κυριακή 21/12/2014: Θεατρική ομάδα «Κ.Ε.Φ.Ι.» – «Η λαίδη Φθειροσολ» – Τ. Ουιλλιαμς, μονόπρακτο/ «Η μέθοδος της Διδος Μαργαρίτας» – Ρ. Ατάϋντε, διασκευή σατυρικής κωμωδίας. ( ώρα έναρξης 20:00)

Δευτέρα 22/12/2014: Επαγγελματική Θεατρική ομάδα «Οδός ηθοποιων 6» – «Έχω ανάγκη την αγάπη», σπονδυλωτή, μουσικοχορευτική παράσταση σε κείμενα και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ατταλιώτη. ( ώρα έναρξης 20:00)

Σας περιμένουνε λοιπόν στο Πολιτιστικό Κέντρο δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, που βρίσκεται Σολωμού και Κων/πολεως, στο Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Προτεινόμενη προαιρετική προσφορά, τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε ανθρώπους της πόλης που τα έχουν ανάγκη.. Χριστούγεννα έρχονται, μέρες αγάπης και γιορτής.. κάντε το καλό.. Την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρες 20:00 και 19:00 αντίστοιχα. Είναι για καλό σκοπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ