Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας παρά την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών. Η ΝΔ κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου ότι κωλυσιεργεί και καλεί τον Νίκο Τόσκα να εντοπίσει άμεσα τους ενόχους. Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση θα κρατάει ψηλά στην ατζέντα της επικαιρότητας την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το αυτόφωρο παρήλθε, οι δράστες έχουν εξαφανιστεί παρά τις εφόδους των αστυνομικών στα σπίτια τους και ο φάκελος της υπόθεσης περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ωστόσο παραμένει ακόμη αναπάντητο το ερώτημα, γιατί δεν συνελήφθη άμεσα ο νεαρός με το τζόκεϊ που γρονθοκόπησε μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις, τον βουλευτή της ΝΔ. Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στην διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο νεαρός προέρχεται από τον ακροδεξιό χώρο και συγκεκριμένα είναι στέλεχος του πυρήνα της Χρυσής Αυγής στο Μενίδι.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του στο Μοσχάτο, αλλά και στα μέρη που συχνάζει, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν. Αξίζει να τονιστεί οτι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί πριν δύο χρόνια για ληστείες και επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών στη Δυτική Αττική. Ο δεύτερος που αναζητείται φέρεται να είναι φίλος του, μένει στην περιοχή της Δάφνης και μετά την επίθεση εξαφανίστηκε.

Επίσης η αστυνομία ψάχνει ένα τρίτο άνδρα ο οποίος όμως δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ η γυναίκα που τραβούσε και τελικά έσκισε το σακάκι του Γιώργου Κουμουτσάκου φέρεται να έχει καταγωγή από τη Μαγνησία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ