Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail, το οποίο απευθύνεται προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε Μοσχάτο και Ταύρο και τους καλεί να μην εισπράξουν ενοίκια ή να κάνουν έκπτωση στους ενοικιαστές τους.

Αναλυτικά:

Καλημέρα σας,

Σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση την οποία βιώνουμε, ίσως θα έπρεπε να κοιτάξουμε τον διπλανό μας και να βάλουμε πλάτη ο ένας στον άλλον.

Άνθρωποι δίπλα μας χάνουν τις δουλειές τους, χωρίς να φταίνε σε τίποτα, χωρίς να φταίει κανείς μας γιατί τώρα μιλάμε για μια απειλή προς όλη την ανθρωπότητα και όχι ότι κάποιος “τα έφαγε” ή κάποιος κακοδιαχειρίστηκε τα οικονομικά του.

Καλώ τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην πόλη μας να κάνουν σκόντο στα ενοίκια, όσο μπορούν. Αν έχουν άλλες πηγές εισοδήματος και έχουν την άνεση να μην εισπράξουν ενοίκια για αυτό το διάστημα. Αν πάλι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, ας κάνουν μια έκπτωση στους ενοικιαστές τους. Όχι για πάντα, για λίγο διάστημα μέχρι να ξεπεράσουμε την κρίση ή μέχρι να βρουν μια λύση αυτοί που μένουν στα σπίτια χωρίς να έχουν τον λαιμό τους στην γκιλοτίνα.

Δεν είναι εύκολο και δεν είναι ευχάριστο, αλλά θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για οικογένειες που βιώνουν άσχημες στιγμές. Που δεν πρόλαβαν να σταθούν στα πόδια τους από την κρίση που έχουμε μια δεκαετία και τώρα βλέπουν τους κόπους τους να πηγαίνουν και πάλι χαμένοι.

Καλύτερα ένα σπίτι με μια οικογένεια ευχαριστημένη να ζει σε αυτό παρά ένα σπίτι έρημο.

Αναγνώστης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ