Ανάληψη ευθύνης για τα γκράφιτι και τα συνθήματα στο Σπίτι της Μεσοποταμίας τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης στο Μοσχάτο είχαμε από την ομάδα Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές.

Στο blog τους, όπου έχουν δημοσιεύσει και φωτογραφίες από την επίθεση, αναφέρουν τα εξής:

Εικαστική παρέμβαση στο αντιρατσιστικό στέκι στο Μοσχάτο ή αλλιώς κίνηση ”πολιτών” – Μεσοποταμίας

Συναγωνιστές πραγματοποίησαν εικαστική παρέμβαση στο σπίτι της Μεσοποταμίας, στα τσιράκια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΕΕΡΦΑ, του επαγγελματία άεργου αντιρατσιστή – αντιφασίστα – τεμπέλη Πέτρου Κωνσταντίνου, προστάτη του F.S.A, απο τα σημαντικότερα παρακλάδια του ISIS στην Ελλάδα. Aν κοιτάξει ο καθένας τις προβολές ταινιών που κάνουν εκεί, εύκολα μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

ΠΕΤΡΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ 17/11/16

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι… πιο ανένταχτοι και πιο γνήσιοι φορείς του αρχαίου ελληνικού πνεύματος δεν υπάρχουν! Λοιπόν, κύριοι “ανένταχτοι”, οι “εικαστικές” παρεμβάσεις σε ξένη περιουσία χωρίς την απαιτούμενη άδεια είναι αδίκημα. Αν τώρα εσείς δεν σέβεστε τον νόμο, ενημερώστε μας επισήμως, για να μπορέσουμε κι εμείς να διαμορφώσουμε ακριβέστερη εκτίμηση για το ποιόν σας.

    ΥΓ Πάντως προσωπικά είμαι αντίθετος στην παραχώρηση (κατά τη γνώμη μου πρόκειται για οιονεί κατάληψη) του κτηρίου στην “Μεσοποταμία”. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η “Μεσοποταμία” λειτουργεί ημιπαράνομα και ότι τα λειτουργικά έξοδα του ακινήτου καλύπτονται από τον Δήμο… με άλλα λόγια πουλάμε αλληλεγγύη με τα δημοτικά τέλη των πολιτών και δεσμεύουμε ένα περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα στον Δήμο. Αν κάποιος θέλει να προσφέρει στους δοκιμαζόμενους πολίτες ή πρόσφυγες ή γενικώς αναξιοπαθούντες , μπορεί να το κάνει με χίλιους τρόπους… κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με την ενοχική ικανοποίηση οποιουδήποτε αιτήματος σχετίζεται με την αριστερόστροφη ματαιοδοξία, και δη εις βάρος της κοινωνίας. Έλεος! 2017!

  2. Εκτός από τις πολύ κακές ταινίες που βλέπουν, διαβάζουν και πολύ κακά βιβλία αυτοί της Μεσοποταμίας. Να πάμε να τα κάψουμε ΟΥΓΚ!

  3. Καλά τα λέτε “πατριώτες”, “αγωνιστές”, σύντροφοι. Το γεγονός ότι υπάρχει καταγγελία για κάψιμο της ελληνικής σημαίας, γιατί το κάνατε καραμέλα; Οι “εικαστικές παρεμβάσεις” και οι καταστροφές στα Εξάρχεια μάλλον σας αφήνουν αδιάφορους, γιατί δεν το σχολιάζει κανένας. Για γέλια πραγματικά. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Αν γυρίσεις το κεφάλι προς τα αριστερά τα ίδια σκ…. θα δεις. Άντε καλημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ