Σπασμένες τζαμαρίες της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Ταύρο , Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018. Καταδρομική επίθεση με βαριοπούλες πραγματοποίησαν στις τρεις τα ξημερώματα άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και προκάλεσαν ζημιές στα τζάμια των ΕΛΤΑ στον Ταύρο και των γραφείων της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται ακριβώς απέναντι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Την ευθύνη για τις επιθέσεις – στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα ΕΛΤΑ στον Ταύρο – ανέλαβε η αναρχική ομάδα «Ρωγμές στην Κανονικότητα».

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τρεις καταδρομικές επιθέσεις τα ξημερώματα της Παρασκευής 26-01 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στον Ταύρο και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή. Επιτεθήκαμε στους συγκεκριμένους στόχους ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό κρατούμενο Κωσταντίνου Γιαγτζόγλου» αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιατικού χώρου.

«Με τις βαριές και τα σφυριά μας προκαλέσαμε ρωγμές στην εύρυθμη λειτουργία του μητροπολιτικού πεδίου,διαταράσσοντας την κοινωνική νηνεμία και σπάζοντας τη νεκρική σιγή της ομαλότητας. Γεμίσαμε τις ρωγμές με την λύσσα και με την επιθυμία μας για άμεση αναρχική επίθεση, αντιλαμβανόμενοι την αλληλεγγύη ως κομμάτι αυτής» αναφέρει ακόμη η αναρχική ομάδα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τιμωριες από ουεφα μόνο τα “απολιτικ ρατσιστικα ξαδερφια σας στο βρωμολιμανο. Τα επιχειρήματα σου είναι για γέλια. Τι να σου απαντήσουμε στο ότι πίσω από τον αντιφασισμο είναι ο σορος; πισω από τις λέξεις είναι ο αλεξης. Αχαχαχαναχαθεις Ρε τι ζούμε με τα φασιστακια που ξαμολησε η χρυσή αυγη. Όσον αφορά στα απλα δεξια κομματοσκυλα να τους θυμησουμε ότι η Α.Ε.Κ ποτέ δεν έβγαζε κυβερνήσεις. Αν τα εχει πιάσει ο καημός και θέλουν να βγάλουν τον αδωνι υπουργό να πάνε να κάνουν προπαγανδα σε κάνα γαυροσαιτ, ή ακόμη και σε μπαογκτζηδικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ