Αρκετά τρικάκια με αντιφασιστικό περιεχόμενο εμφανίστηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Μοσχάτο, κυρίως επί της λεωφόρου Μακρυγιάννη.

Τα χαρτιά φέρουν την υπογραφή της Εργατικής Αντιφασιστικής Δράσης.

Δείτε φωτογραφίες:

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιά καλή ιδέα θα ήταν επιτέλους η Αριστερά(;) να αρθρώσει επιτέλους πραγματικό πολιτικό λόγο και ν αφήσει τους ηρωισμούς. Ίσως έτσι πάψει ο κόσμος να ψηφίζει Κασιδιάρηδες….Τ αυτοκόλλητα είναι για να τα κολλάμε σε άλμπουμ της Panini (πρόδωσα και την ηλικία μου….)

  2. Παλιά λέγαν “ο λύκος κι αν εγέρασε”, δεν ήξερα ότι το
    λέγαν και για τα φίδια! Και προσέξτε τα σαπούνια σας
    “πλυμένοι”, μήπως κρατάν από το Άουσβιτς?

  3. “Μιά καλή ιδέα θα ήταν επιτέλους η Αριστερά(;) να αρθρώσει επιτέλους πραγματικό πολιτικό λόγο και ν αφήσει τους ηρωισμούς. Ίσως έτσι πάψει ο κόσμος να ψηφίζει Κασιδιάρηδες”

    Ο κόσμος φίλε μου ψηφίζει κασιδιάρηδες γιατί έχει μάθει να τάσσεται με αυτούς που τον νταντεύουν, με αυτούς που του φαίνονται δυνατοί και μπορούν να του προσφέρουν μια θέση επί πτωμάτων. Μάλλον όλοι αυτοί νιώθουν πολύ σίγουροι για τους εαυτούς τους από εκεί που ψηφίζουν. Και η λυπηρή αλήθεια είναι ότι μάλλον δε θα ξεστραβωθούν ποτέ, ακόμα κι αν βρεθούν από κάτω. Δεν αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι. Φαίνεται άλλωστε με το πώς η ανατριχιαστική λέξη “κομμούνι” είναι πάλι της μόδας. Μόνο βαρβαρότητα δείχνει αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ