Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου μας απέστειλε απάντηση σχετικά με την καταγγελία που δημοσιεύσαμε για τις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων και τις συμπεριφορές των μελών της προς αυτούς.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση λάβαμε γνώση του γεγονότος ότι ανυπόστατοι, υποβολιμαίοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί για το σωματείο μας Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου, που προέρχονται από άτομα που συστηματικά προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να κηλιδώσουν τη φήμη μας, αναπαρήχθησαν άκριτα και χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή μας από την φερόμενη ως ενημερωτική ιστοσελίδα moschatotavros.gr.

Η μοναδική αλήθεια σε όσα αναγράφονται στο εν λόγω δημοσίευμα είναι ότι η κυρία Καλαματιανού υπήρξε τρόφιμος του γηροκομείου μας. Η αντιμετώπισή της καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της υπήρξε άψογη και πλήρως αποτελεσματική όσον αφορά την ικανοποίηση όλων των αναγκών της. Δεσμευόμενοι από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δεν θα υπεισέλθουμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες ιατρικού χαρακτήρα.

Λυπούμεθα πολύ που μία ιστοσελίδα που απευθύνεται στους συνδημότες μας που γνωρίζουν καλά το έργο της Κοινωνικής Μέριμνας, προέβη στην ανωτέρω ενέργεια, χωρίς ποτέ ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας ή / και ο ανώνυμος συντάκτης της σχετικής ανάρτησης να προβούν σε οιαδήποτε διασταύρωση και χωρίς να επικοινωνήσουν μαζί μας ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά την ανάρτηση, για να ενημερωθούν για τη θέση μας, όπως ψευδώς αναγράφεται.

Ο μόνος τρόπος για να διαφυλάξουμε την υπόληψη ενός σωματείου που προσφέρει κοινωνικό έργο, φροντίδα και αγάπη στους συμπολίτες μας επί 55 συναπτά έτη είναι να προσφύγουμε πλέον στη δικαιοσύνη.

Σημείωση του MoschatoTavros.gr: Δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου στην απάντησή της, παρά μόνο, για την διαφύλαξη της αλήθειας, να αναφέρουμε ότι υπήρχε σαφής προσπάθεια επικοινωνίας με το σωματείο πριν τη δημοσίευση τόσο τηλεφωνικά, όσο με e-mail, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί «ΚΥΡΙΟΙ» του Κοινωνικού Μέριμνα, κατ’ εμέ το ρητό «Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» ισχυει και βασιλεύει εδώ. Οπότε για να μάθαμε όλοι μας την αλήθεια όπως δικαιούμε γιατί φαίνεται από εσας δεν πρόκειται να βγεί πίσω από τα δακτυλά σας, σας ενημερώνω ότι μόλις έστειλα το άρθρο ολόκληρο για έρευνα στους δημοσιογράφους στο Alpha News TV.gr.

  2. δυστυχως ενα απο τα ποιο σημαντικα σωματεια του μοσχατου επεσε στα χερια καποιων σουργελων και ανιδεων κυριων.αλλοιμονο στα γεροντακια

  3. Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου χρήζει άλλου είδους ή και μοντέλου διοίκησης. Τέτοιου τύπου σωματεία (μη κερδοσκοπικά) δεν μπορούν να επιβιώσουν σε συνθήκες κρίσης διοικούμενα από καλοπροαίρετες κυρίες. Για να αυξηθούν οι πόροι του ιδρύματος και κατά συνέπεια να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων, χρειάζεται εξωστρέφεια και (κάποιου τύπου) management.

  4. να κανω μια χαζη ερωτηση?
    αν χασει την υποθεση η Κ.Μ.Μ και δικαιωθει/αθωωθει η ιστοσελιδα, τα νομικα εξοδα θα πληρωθουν απο την τσεπη των ανθρωπων του ιδρυματος ή θα χρεωσουν το ιδρυμα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here