Μια ανάσα από την έγκριση της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου φαίνεται ότι βρισκόμαστε, με τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Αττικής να “δείχνουν” προς αυτήν την κατάσταση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έδωσε στο MoschatoTavros.gr ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Απόστολος Σιώκας, το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο της επόμενης Πέμπτης (15/3) και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ψηφιστεί.

Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου αφορά τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας, ο οποίος θα αναμορφωθεί την Πέμπτη (είναι το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, πατήστε εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα των θεμάτων).

Η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού (που περιέχει και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, όπως είπαμε) έχει αποφασισθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και στην Οικονομική Επιτροπή. Πλέον, απομένει να εγκριθεί και από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην απόφαση υλοποίησης του έργου και το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένουμε λίγες μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ