Το Σάββατο 22/03 στις 20:00 στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο, θα γίνει η προβολή της ταινίας “Η άκρη του ουρανού” του Fatih Akin.

Η ιστορία: τα πρόσωπα περιπλέκονται, οι καταστάσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Δυο χώρες : Τουρκία και Γερμανία. Ο βιβλιοπώλης Nejat ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του έχει μια κόρη, την Ayten, η οποία σπουδάζει στην Κωνσταντινούπολη και προσπαθεί να τη βρει. H Ayten, ακτιβίστρια και μέλος αντιστασιακής οργάνωσης στο πολιτικό καθεστώς της Τουρκίας, διώκεται από τις αρχές και φεύγει από τη Γερμανία, τόπος που θεωρεί ότι ζει η μητέρα της. Εκεί, μετά από περιπέτειες, γνωρίζει την Lotte, με την οποία ερωτεύονται. H μητέρα της Lotte, η Susanne, διαφωνεί με τις επιλογές της κόρης της. H Αyten, δεν καταφέρνει να πάρει πολιτικό άσυλο στη Γερμανία και μεταφέρεται στην Τουρκία όπου φυλακίζεται. H Lotte την ακολουθεί. Οι καταστάσεις που ακολουθούν είναι οδυνηρές και καθοριστικές για τις σχέσεις των ηρώων.

http://mesopotamia-mosxato.blogspot.gr/2014/03/cine-fatih-akin-2203-2000.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Σας θυμίζουμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε αντί εισιτηρίου να φέρετε, τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής κλπ. για την Τράπεζα Τροφίμων της Μεσοποταμίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ