Αυτές τις γιορτινές ημέρες ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και η κοινωνική του υπηρεσία διοργανώνει προσφορές αγάπης για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Στις 16, 18 και 21 Δεκεμβρίου παραδόθηκαν στο Μοσχάτο και στον Ταύρο, για τα Χριστούγεννα, 170 δέματα με τρόφιμα, σε οικογένειες δικαιούχων του προγράμματος της «Τράπεζας Τροφίμων» του Δήμου μας. Ταυτόχρονα, προσφέρθηκαν στα παιδιά των οικογενειών παιχνίδια και βιβλία που συγκεντρώθηκαν από τους συμπολίτες μας.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Ομίλου Ελληνικών χορών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου μας. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα ψυχαγωγήθηκαν από τους μαθητές της Α΄ τάξης του 5ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου με την καθοδήγηση της δασκάλας τους: κ. Σταματία Γκουγκουλούλη. Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο «Τα Χριστούγεννα της κρίσης», τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τη συνοδεία της υπεύθυνης των χορωδιών των ΚΑΠΗ μας, κ. Χαρούλας Αλυσσανδράκη και απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα κεράσματα. Στο τέλος της γιορτής, οι μικροί μαθητές αντάλλαξαν χειροποίητα δωράκια και ευχές με τους ηλικιωμένους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Αυτές τις ημέρες, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας με την εποπτεία της αρμόδιας αντιδημάρχου, πραγματοποιεί εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση και να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται, τους αιρετούς, τους εργαζομένους του Δήμου, αλλά κυρίως όλους όσους, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας, προκειμένου να μπορέσουν για κάνουν γιορτές και κάποιοι συμπολίτες μας που βιώνουν σε μεγαλύτερο βαθμό την κρίση. Η κοινωνική μας υπηρεσία συνεχίζει να συγκεντρώνει είδη διατροφής, προσωπικής υγιεινής, καθαριότητας χώρου, παιχνιδιών, παιδικών βιβλίων και ρουχισμού, ενώ στις 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν από την Κοινωνική μας υπηρεσία στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ