O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, προσκαλεί τους μικρούς μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών μας σχολείων να ζωγραφίσουν με θέμα:

«ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ- ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Οι δέκα καλύτερες ζωγραφιές (κριτήριο η φαντασία, η δημιουργική διάθεση και το μήνυμα για μετακίνηση χωρίς αυτοκίνητα) που θα επιλεγούν από τους δασκάλους των σχολείων, θα φιλοξενηθούν σε ειδική αφιερωματική ενότητα στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.dimosmoshatou-tavrou.gr .

Oι μικροί μαθητές έχουν περιθώριο συμμετοχής έως τις 24 Οκτωβρίου 2016, ενώ τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη πρόσκληση, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e–mail: graftip.mt@gmail.com έως τις 24/10/16.

Οι ζωγραφιές των μαθητών πρέπει να είναι σε φύλλο-μπλοκ διάστασης Α4 προκειμένου να μπορούν να σκαναριστούν για την ηλεκτρονική τους προβολή. Κάτω δεξιά στη ζωγραφιά τους, παρακαλούμε να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμό τους, η τάξη τους και το σχολείο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ