Δήλωση Δημάρχου Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης στα Ευρωπαϊκά όργανα δημοσιεύθηκε στο site του Δήμου.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η νέα ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται στα θεσμικά Ευρωπαϊκά όργανα το μέλλον της χώρας μας και δικαίως διεκδικεί έναν αποτελεσματικό επαναπροσανατολισμό των πολιτικών που εφαρμόσθηκαν ώστε να υπάρξει χρηματοπιστωτική σταθερότητα, να επιτευχτεί οικονομική ανάκαμψη και να αντιμετωπιστεί το κρισιμότερο θέμα που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους, το πρόβλημα της ανεργίας.

Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης καθώς αυτό που διακυβεύεται δεν είναι μόνο η τύχη της χώρας μας αλλά το ίδιο το μέλλον της Ευρώπης.

Δεν θέλουμε μία Ευρώπη με άκαμπτους κανόνες αγοράς αλλά με εντελώς διαφορετικά πρότυπα υγείας, ασφάλισης, παιδείας και βιοτικών συνθηκών, μια Ευρώπη του μεγάλου πλούτου και της μεγάλης φτώχειας. Δεν θέλουμε την κατεδάφιση του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου γιατί αυτό θα αποτελούσε μία αποτυχία πολιτική, ηθική, οικονομική και πολιτισμική του ευρωπαϊκού οράματος. Θέλουμε μια ισχυρή Ευρώπη, μία Ευρώπη των περιφερειών και ισχυρής πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης με δημοκρατία, δικαιοσύνη και κοινωνική ευαισθησία για τους πολλούς.

Για αυτό και η επιτυχία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη σταθερότητα και την ευημερία στην Ευρώπη ώστε να ενδυναμώσει και τη δική της θέση της σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ