Τη βοήθεια των κατοίκων στην προσπάθεια εντοπισμού αυτών που έκοψαν παράνομα δέντρα στην οδό Μακρυγιάννη (μεταξύ των οδών Σολωμού και Ομήρου) ζητά ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με μήνυμά του.

Αναλυτικά:

Μήνυμα Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, σχετικά με την παράνομη κοπή των δέντρων στην περιοχή του Μοσχάτου

Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Μοσχάτου και συγκεκριμένα στο εμπορικό τμήμα της πόλης μας, Λ. Μακρυγιάννη-Σολωμού και Ομήρου, παρατηρείται το φαινόμενο της αυθαίρετης και βάρβαρης κοπής των δέντρων.

Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών της Μ. Τρίτης 7/4/15 και της Πέμπτης 16/4/15 κόπηκαν τα δέντρα κατά μήκος της Λεωφ. Μακρυγιάννη και των οδών Σολωμού και Ομήρου αντίστοιχα.

Η παράνομη κοπή των δέντρων, τα οποία αποτελούν περιουσία όλων των πολιτών του Δήμου και κυριότερα συμβάλλουν τα μέγιστα στο ίδιο το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε προσφέροντας την ποιότητα της ζωής μας, αποτελεί εγκληματική πράξη. Ο δράστης ή οι δράστες της συγκεκριμένης ενέργειας πρόκειται να αντιμετωπίσουν βαρύτατες ποινές για την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας και τις έντονες πράξεις παραβατικότητας. Γι αυτό το λόγο, καλώ όσους γνωρίζουν τους δράστες ή αντιλήφθηκαν τη συγκεκριμένη πράξη της κοπής, να επικοινωνήσουν με το γραφείο μου, στα τηλέφωνα 2132019630 και 2132019631 και να αναφέρουν οτιδήποτε σχετικό μπορεί να βοηθήσει τις έρευνές μας για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι στην καταστροφή του περιβάλλοντός μας, της περιουσίας του Δήμου, της ίδιας μας της ζωής. Οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, είτε οι πράξεις τους υποκρύπτουν εμπορικό συμφέρον είτε έγιναν για λόγους προσωπικής διεκδίκησης. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μου και γρήγορα θα υπάρξει η τιμωρία που αξίζει σε τέτοιες πράξεις βανδαλισμού.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΩΛΟΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΛΕΜΙΓΚ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΖΗΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ?

    • Το φαιδρό είναι, ότι βγήκε φιλοζωικό σωματείο (εδώ του Μοσχάτου) και καταδίκασε !!! την “κοπή των δένδρων”, και “την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας” και “του περιβάλλοντος”!!!
      Το φαιδρότερο όμως είναι, το ότι μέλος του, κάθε βράδυ, βγάζει τα δυό σκυλιά του, στους πεζόδρομους του Νότιου Μοσχάτου, πρός αφόδευση (κόπρανα) στα παρτέρια, χωρίς βέβαια να τα μαζέψει, και καταστρέφοντας τριανταφυλλιές !! (καταγεγραμμένο) 5 Μαϊου 2015, 23:35.

      Και αναρωτιέμαι, αυτά δεν είναι καταδικαστέα από “όσους αγάπησαν τα ζώα, γιατί μίσησαν τον άνθρωπο και τη φύση” ??

      • ___________ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶
        ____________ ¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶
        _____________ ¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶
        ______¶¶¶¶¶___ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
        ___ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶______¶¶¶
        _ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__________¶
        ¶¶¶_______ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
        _______ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
        _____¶¶¶¶¶¶¶¶¶__ ¶¶¶____¶¶¶¶¶¶¶¶¶
        ____¶¶¶¶¶¶¶_____ ¶¶¶¶______¶¶¶¶¶¶
        ____¶¶¶¶¶_______ ¶¶¶¶_______¶¶¶¶¶
        ____¶¶¶¶_________ ¶¶¶¶______¶¶¶¶¶
        ____¶¶¶__________ ¶¶¶¶_______¶¶¶¶
        ____¶¶____________ ¶¶¶¶______¶¶¶
        ____¶¶____________ ¶¶_¶_______¶¶
        ____¶_____________ ¶¶¶¶¶______¶
        ___________________ ¶¶¶¶
        ___________________ ¶¶_¶
        ___________________ ¶¶¶¶¶
        ___________________ ¶¶¶¶¶
        ____________________ ¶¶_¶
        ____________________ ¶¶¶¶¶____¶
        _________________ ¶__¶¶¶¶¶__¶¶
        _________________ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
        __________________ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶

  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ,ΟΜΩΣ, ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΥΣΣΟΠΡΙΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ……. ΛΊΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    • εγω που δεν εχω μυαλο μπορεις εσυ που εχεις πολυ να μας πεις; πλακα θα εχει να μας πεις οτι το εκαναν οι νεαροι αστυνομικοι. αλλα μάλλον εχουμε μυαλο και οχι αρρωστημενη φαντασια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ