Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου θα πραγματοποιηθούν απόψε (30/3) στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στην πρώτη συνεδρίαση θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ενώ στη δεύτερη θα συζητηθούν τα υπόλοιπα θέματα.

Αναλυτικά τα θέματα:

Α’ Δημοτικό Συμβούλιο (18:30)

1. Επανάληψη διαδικασίας για την Επιλογή συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης (άρθρο 77 του Ν.3852/2010).

Β’ Δημοτικό Συμβούλιο (19:30)

1. Συζήτηση επί του υπ΄αριθμ. 51345/10-3-15 εγγράφου της Περιφέρειας Αττικής , που αφορά στον φάκελο τροποποίησης ΠΟ με τίτλο έργου: Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός του Σιδηροδρομικού Διαδρόμου από Σταθμό Πελοποννήσου στον Πειραιά μέχρι τις Τρεις Γέφυρες.

2. Λήψη απόφασης για την απ΄ευθείας ανάθεση ύστερα από δύο άγονους διαγωνισμούς , της εκμίσθωσης αναψυκτηρίου , που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας στην Δ.Κ. Ταύρου (Ο.Τ. 63) και περικλείεται από τις οδούς Σμύρνης Κων/πόλεως & Μυρακτής.

3. Ορισμός των Σχολικών Επιτροπών ως υπολόγων του έργου «Κτιριακές παρεμβάσεις – Διαρρυθμίσεις χώρων κ.λπ. , για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητή του 1ου Γενικού Λυκείου Μοσχάτου.

4. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Τακτοποιητικού) του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ».

5. Υποβολή απολογισμού οικ. έτους 2014 της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

6. Υποβολή απολογισμού οικ. έτους 2014 της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

7. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 16/2015 απόφασης του Πνευματικού Κέντρου, που αφορά στην «Λήψη απόφασης για υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών έτους 2014 για το τέταρτο τρίμηνο».

8. Λήψη απόφασης για την απόδοση εσόδων μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων μηνών Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

9. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των εξόδων παράστασης Προέδρων και Αντιπροέδρων ΝΠΔΔ του Δήμου οικονομικού έτους 2015.

10. «Λήψη απόφασης για το χαρακτηρισμό ως δεκτικών κωδικών εκδόσεως χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής ορισμένων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου.

11. Λήψη απόφασης α) για την έγκριση της μελέτης και β) την ανάληψη δαπανών και την διάθεση πιστώσεων που αφορά σε εκδηλώσεις του Δήμου.

12. Λήψη απόφασης για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε απόρους κατοίκους του Δήμου μας.

13. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια διαγωνισμού για την επιλογή δηλωτικού σήματος (λογότυπου) του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

14. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Μοσχάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ