Έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, η μητέρα του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, κ. Ελένη, το πρωί της Πέμπτης (2/12), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Οι κάτοικοι της πόλης θα την θυμούνται για την καλοσύνη της, την ευπρέπεια και την ευγένειά της στο παντοπωλείο που διατηρούσε στο νότιο Μοσχάτο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου, στις 12 το μεσημέρι.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Δήμαρχο μας κ. Ανδρέα Ευθυμίου και στην οικογένειά του.

Ο αποχαιρετισμός του Δημάρχου

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αποχαιρετά τη μητέρα του ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου:

Η κυρά Λένη, η αγαπημένη μου μάνα, βρίσκεται πια μαζί με τον πατέρα μου και τις αγαπημένες της αδελφές στις γειτονιές των Αγγέλων.
Μας έδωσε τα πάντα, στερώντας τον εαυτόν της και είμαι σίγουρος ότι θα μας προσέχει και θα προσεύχεται για όλους μας από εκεί ψηλά.
Μάνα, σε ευχαριστώ για την μεγάλη αγάπη που μας έδωσες, για όλα όσα πάλεψες ορφανή από κοριτσάκι, μεγαλώνοντας στα ορεινά του Πάρνωνα, σε δύσκολες εποχές, όμως πάντα στάθηκες όρθια και περήφανη και αυτό μας δίδασκες συνέχεια ήταν αξιοπρέπεια, περηφάνια και μόρφωση.
Μας έμαθες πολλά, όμως ένα πιο πολύ, να αγαπάμε και να σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους, μα πιο πολύ όσους είχαν ανάγκη.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα γλυκά όλοι, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και όσοι σε γνώρισαν.
Καλό σου ταξίδι, γλυκιά μου μάνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ