Φτωχότερη από σήμερα η πόλη μας, καθώς έφυγε από την ζωή η πολύ αγαπητή συμπολίτισσά μας Ελεάννα Μπαλάσσου, σε ηλικία 48 ετών.

Ήταν μητέρα ενός αγοριού, ελεύθερη επαγγελματίας, Κοινοτική Σύμβουλος Μοσχάτου και π. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου.

Μια γυναίκα χαμογελαστή, δραστήρια, με διάθεση για προσφορά στην πόλη, στα παιδιά και στους επαγγελματίες, καθώς ήταν μέλος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, στηρίζοντας επί σειρά ετών τους εμπόρους και την προώθηση της επιχειρηματικότητας της πόλης.

Το βιογραφικό της Ελεάννας Μπαλάσσου, όπως είχε διατυπωθεί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, όταν και εκλέχθηκε Κοινοτική Σύμβουλος Μοσχάτου με την παράταξη του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Ευθυμίου:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Έχει ένα γιο. Πρόεδρος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου. Μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Μοσχάτου, μέλος της Ένωσης Γονέων Μοσχάτου-Ταύρου, μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων. Έχοντας ως όπλο της την αγάπη για το Μοσχάτο και ως ασπίδα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που όλα αυτά τα χρόνια την τιμούν με τη στήριξη τους, αλλά και των συνάδελφων της, που την εμπιστεύονται για την εκπροσώπηση τους μέσα από τη Προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου, προσπαθεί για την ανάπτυξη και την τόνωση της τοπικής αγοράς και για την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Πιστεύει στη στήριξη των συνανθρώπων της αν αυτό γίνεται με την καρδιά και είναι χαρούμενη που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για τις ιδέες της, το παιδί της και το Μοσχάτο.

Το MoschatoTavros.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους της Ελεάννας Μπαλάσσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ