Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων των Ζώων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 11:00 π.μ., στην πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) στο Μοσχάτο.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση. Στην εκδήλωση συμμετέχουν η ΠΕΣΥΔΑΠ, οι Φιλοζωικές οργανώσεις Μοσχάτου – Ταύρου και Πειραιά – Μοσχάτου, κτηνίατροι, εκπαιδευτές ζώων και καταστήματα της πόλης.

afisa_zoa

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω πω για τα πανηγύρια είστε μερικοί και μερικές. Αν έχετε κάτι με τα ζώα να πάτε να το δείτε. Στο 2015 ζούμε όλα θεραπεύονται. Χάπια, σύντροφος ή ακόμα και λοβοτομή!!

    • @ @Κομπλεξικοί(κες)
      Θα το κοιτάξουμε…, θα το κοιτάξουμε… Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου. Και ανταποδίδω… Ναι 2015 κατά το Γρηγοριανό, μήπως όμως εσύ ζείς ακόμα με το Ιουλιανό και ξέχασες να το γυρίσεις??
      Γιατί κάπου ανάμεσα στη παλαιόκαινο και πλειόκαινο σε βλέπω, ξέρεις… ιουρασική. ;-) Για κοιταξέ το και συ…

  2. Οχι, ΔΕΝ έχουμε τίποτα με τα ζωάκια. Με κάτι υποκριτές ζωολάτρες σαν εσένα, έχουμε, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ;;; δημόσιε υπάλληλε;;;

  3. Ελα @Κατάντια Αρχισαν και τα Καλαματιανά όργανα!!!
    Αντε περαστικά σας.

    Ο Δήμος Καλαμάτας ξεκίνησε σήμερα ελέγχους σε ζώα συντροφιάς που δεν είναι αδέσποτα. Το κλιμάκιο το οποίο τους διενεργεί αποτελείται από έναν δημοτικό αστυνομικό, αστυνομικούς υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ., έναν υπάλληλο του Δασαρχείου και έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών του Δήμου Καλαμάτας.

    Οι έλεγχοι άρχισαν στο χώρο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων και είναι ενδεικτικό ότι σε σύνολο 15 σκύλων που είχαν ελεγχθεί μέχρι τις 12:00, μόνο τρεις έφεραν ηλεκτρονική σήμανση (μικροτσίπ) με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του, όπως επιβάλλεται από το νόμο.

    Ο Δήμος Καλαμάτας στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνει: «Τα μέλη του κλιμακίου προέβησαν σε συστάσεις προς τους ιδιοκτήτες των ζώων, ενώ τους έδωσαν και ενημερωτικό έντυπο, όπου αναφέρονται οι κανόνες ευζωίας, οι οποίοι πρέπει να τηρούνται. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς δεν εφαρμόζουν όσα ο νόμος ορίζει, προβλέπονται βαρύτατα πρόστιμα».

    Περαστικά και πάλι.

  4. Πανικός στους κύκλους των τάχα φιλόζωων; Ετσι… Τώρα πάρτε και 3 αρουραίους και 7 ουρακοτάγκους, δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ