Εκδήλωση Δικτύωσης με τίτλο: « ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΗΣ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ» της Α.Σ. «ΟΙΚΟΤΕΧΝΟΑΝΑΝΠΤΥΞΗ» διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, ως εταίρος στο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ που υλοποιεί την Πράξη «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ»

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου ως εταίρος της Α.Σ. «ΟΙΚΟΤΕΧΝΟΑΝΑΠΤΥΞΗ» που υλοποιεί την πράξη «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ», διοργανώνει εργαστήριο δικτύωσης με θέμα: «ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΗΣ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ» που πραγματοποιεί στο πλαίσιο υλοποίησης της εν λόγω πράξης, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 17.00 μ. μ. στο π. Δημαρχείο Ταύρου ( Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου , 1ος όροφος ) , Πειραιώς & Επταλόφου , Ταύρος.

Σκοπός της συνάντησης είναι η δικτύωση της Α.Σ. ( εταίρων και ωφελουμένων ) με παραγωγικούς φορείς της περιοχής παρέμβασης αλλά και γειτονικών περιοχών καθώς και με επαγγελματικούς φορείς ( επιμελητήρια και εμπορικοί σύλλογοι ), με στόχο την προώθηση του έργου και των δράσεων της Α.Σ. και πραγμάτωσης των στόχων της.

Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε με εκπροσώπους άλλων Αναπτυξιακών Συμπράξεων σε Περιφερειακό Επίπεδο, απόψεις , μεθοδολογίες , καλές πρακτικές , προβληματισμούς κυρίως στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας αλλά και να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες συνεργειών και ενίσχυσης της τεχνογνωσίας μας που θα αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες συνεργασιών και κοινών δράσεων για την υποστήριξη της αποτελεσματικότητας του έργου.

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη- Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, στο τηλ. 2104836392 και με την Α.Σ. «ΟΙΚΟΤΕΧΝΟΑΝΑΠΤΥΞΗ» στο τηλ. 2103230158-102

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ