Η Κανέλλα είναι μια σκυλίτσα περίπου 10 ετών που ζει αδέσποτη στην οδό Ομήρου στο Μοσχάτο. Το ζώο από παλιότερο χτύπημα από αυτοκίνητο έχει πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη και ουσιαστικά είναι παράλυτο στα πίσω πόδια. Πρόσφατα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο αλλά ούτε οι ενέσεις κορτιζόνες που έγιναν στο ζώο βοήθησα καθώς η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Η Κανέλλα χρειάζεται αναπηρικό αμαξίδιο και εκείνον που θα αναλάβει για πάντα την φροντίδα της καθώς με το καροτσάκι δεν μπορεί να ζήσει στο δρόμο αδέσποτη.

Ήδη έχει γεμίσει πληγές το κορμί από την τριβή στην άσφαλτο στην προσπάθεια της να είναι κοντά με τον Όλυμπο ένα άλλο αδέσποτο που ζει για χρόνια στην οδό Ομήρου. Η Κανέλλα πριν καταλήξει αδέσποτη είχε σπίτι, όμως η ιδιοκτήτρια της την έδωσε για υιοθεσία σε κάποιον που την πέταξε στο δρόμο, έτσι έχει βιώσει ποικιλοτρόπως το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι…

Ακόμα και σε αυτή την κατάσταση το ζώο είναι ανεπιθύμητο για έναν από τους μαγαζάτορες της περιοχής, που το  βλέπει να σέρνεται και θέλει να το διώξει γιατί του χαλάει την μόστρα.

Αν μπορείτε να υιοθετήσετε το ζώο επικοινωνήστε με την αντιπρόεδρο της Φιλοζωικής Δράσης Εθελοντών Μοσχάτου -Ταύρου Κωνσταντίνα Κορκοντζέλου στο τηλέφωνο: 6937133560.

Πηγή: zoosos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ