Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Μοσχάτο και Ταύρο, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω του χιονιά που πλήττει όλο το λεκανοπέδιο.

Η απόφαση για το κλείσιμο αφορά όλα τα σχολεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ενώ οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 14:00 για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Oι παιδικοί-Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μέχρι τις 14.00, για διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων

Με απόφαση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφάλειας των μαθητών.

Οι παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, με το προσωπικό που θα μπορέσει να προσέλθει στην υπηρεσία του, για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει τώρα…..Έλεος πια με την βαρεμάρα που δέρνει το ελληνικό δημόσιο.μη διαμαρτυρηθεί κανείς για τους μελλοντικούς αμόρφωτους.

  2. ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΕΕ ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ??? ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ[ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ]

    • έλεος βρε παιδιά! δεν είναι υποχρεωτική εκπαίδευση, ας μην πάτε τα παιδιά! Δε φτάνει που υπάρχει κάποια επιλογή για όποιον δεν μπορεί με τίποτα να απουσιάζει!

  3. Εντάξει τώρα… Έλεος πια με την κακοήθια που δέρνει τους αντιδραστικούς ανθρώπους.. μη διαμαρτυρηθεί κανείς για τους σημερινούς αμόρφωτους. Ακόμα και μια ολόσωστη απόφαση που έχουν πάρει υπεύθυνα όλοι οι Δήμαρχοι της Αττικής βρίσκονται κάποιοι (μάλλον άτεκνοι) να την κατακρίνουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here