Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Επιβεβαιώνεται η ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη στο Μοσχάτο, την περασμένη Παρασκευή (14/12).

Του έστησαν καρτέρι την ώρα που έφευγε από τη δουλειά του και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με ανοιγμένο κεφάλι. Ακόμα ένας νόμιμος μετανάστης έπεσε θύμα ρατσιστικής βίας, αυτήν τη φορά στο Μοσχάτο.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αιγύπτιο, κάτοχο «ροζ κάρτας», ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Οπως καταγγέλλει στην εφημερίδα «6μέρες» η κ. Ραμπαπ Χασάν, εκπρόσωπος της Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα, ο Ισλάμ Μιλάντ είχε μόλις τελειώσει τη βάρδιά του σε μια βιοτεχνία κρεάτων στην περιοχή και επέστρεφε σπίτι μαζί με τον ξάδελφο του.

Ενώ βρίσκονταν στην οδό Κεφαλληνίας, ξαφνικά δύο εύσωμοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι – σύμφωνα με τον 23χρονο Αιγύπτιο- φορούσαν μπουφάν με το σήμα της Χρυσής Αυγής, τους επιτέθηκαν κρατώντας σιδηρολοστούς. Ο εξάδελφος του πρόλαβε να απομακρυνθεί. Οχι όμως και ο ίδιος, που δέχθηκε δολοφονικά κτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, πέφτοντας στον δρόμο λιπόθυμος. Οι δράστες διέφυγαν πεζοί, ενώ ο άτυχος Αιγύπτιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του EKAΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας.

 

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιον να πιστέψω; Εσάς ή τον Στρατούλη; Ο Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ είπε χτες ότι 3 χρυσαυγίτες τον χτύπησαν στο πρόσωπο με φονικές διαθέσεις και τα έλεγε φρέσκος-φρέσκος και χωρίς ίχνος σημαδιού στο πρόσωπο. Εσείς μας λέτε ότι 2 χρυσαυγίτες έριξαν στον δρόμο λιπόθυμο τον Αιγύπτιο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο σε κακά χάλια.
    Μήπως έχουν δίκιο οι ρατσιστές που λένε ότι οι εισαγόμενοι δεν έχουν την ίδια αντοχή με τους Έλληνες ή μήπως οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι φτιαγμένοι από πέτρα; Ή μήπως ο Στρατούλης τα μπέρδεψε με την πρωταπριλιά.

  2. Μπλούζες της Χρυσής Αυγής, ξυλοδαρμοί με “ταυτότητες”, κάτι δεν πάει καλά εδώ… 25 χρόνια δεν είχε συμβεί το παραμικρό, τώρα ξαφνικά τους τελευταίους 5 μήνες ξεκίνησαν όλα; Χθές ο Στρατούλης δέχθηκε δολοφονική επίθεση με απανωτές κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι, δεν είχε το παραμικρό σημάδι πάνω του και πρίν πάει “ετοιμοθάνατος” στο νοσοκομείο είχε την δύναμη να περάσει απο 15 παράθυρα και να δώσει και 30 συνεντέυξεις. Εμείς όταν παίζαμε ξύλο πιτσιρικάδες στα σχολεία και στις αλάνες, ψάχναμε να βρούμε τρόπο να μπούμε στο σπίτι χωρίς να μας πάρει είδηση η μάνα μας, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη για όλα αυτά.

    Νόμιμος μετανάστης δεν υπάρχει, λαθρομετανάστης είναι που του έδωσε κάρτα το Πασόκ, εκτός κι αν έχετε αποδείξεις ότι ήρθε με τον τρόπο που πήγα εγώ στην Γερμανία πρίν απο πολλά χρόνια.

    • ‘Νόμιμος μετανάστης δεν υπάρχει’ καφρίλα του κομπλεξικού που του έλεγαν το ίδιο στη Γερμανία προφανώς. Είναι η αρετή του ηλιθιου. Αναπαράγει ότι τον έκανε να υποφέρει αντί να δώσει ένα τέλος….

  3. Εγώ αγαπητέ πήγα σαν ειδικός τεχνίτης στην Γερμανία για συγκεκριμένο σκοπό και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μόλις τελείωσε η δουλειά γύρισα σπίτι μου. Και δεν πέρασα παράνομα την χώρα ούτε έκλεψα, ούτε σκότωσα ούτε ζήτησα τέμενος ούτε να μην παίζει ο Μόναχο 98,9 το βράδυ της Αναστάσεως την λειτουργία για να μην προσβληθώ ο Χριστιανός. Έζησα 2 χρόνια σαν Γερμανός, με τα ήθη, τα έθιμα και τις Γερμανικές παραδώσεις και έμαθα να σέβομαι την χώρα που μου έδωσε και έφαγα ψωμί. Δεν πήγα να μεταφέρω την δικιά μου κουλτούρα στην ξένη χώρα… και επίσης έκανα 11 χαρτιά και και η απόφαση για να με δεχτούνε βγήκε μετά απο έναν χρόνο. Και στην Γερμανία πάντως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις γιατί έστω και αργά δείχνουνε να έχουνε καταλάβει το λάθος που πράξανε τα τελευταία 30 χρόνια με το μεταναστευτικό, μέχρι και στην Εθνική τους ομάδα 9/11 είναι αλλοδαποί…..

  4. Και κατάλαβετε το επιτέλους (αν είσαι Έλληνας…) ότι δεν έχουμε 5-10 χιλιάδες για να τους δώσουμε δουλειά και να τους βολέψουμε αλλά 3-4 εκατομύρια και σε λιγάκι θα είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας στην χώρα.

    • Η ‘ίδια σου η χώρα’ δεν υπάρχει. Όταν ψήφισες αυτούς που ψήφισες παρέδοσες την εθνική σου κυριαρχία. Επιπλέον ποιος με πείθει ότι εσύ είσαι Έλληνας και τι σημαίνει Έλληνας στο κάτω κάτω; Έλληνες ήταν αυτοί που έμεναν πριν κατέβουν οι Δωριείς ; ήταν οι Αθηναίοι του χρυσού αιώνα ; ήταν οι ότι απέμεινε από την Οθωμανική αυτοκρατορία ; και τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ με αυτούς ; Το πρόβλημα ρατσιστή συμπολίτη μου είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου. Ότι αυτή τη στιγμή τα έυκολα προς εκμετάλλευση θύματα είναι αλλοδαποί είναι συγκυριακό. Αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά σου έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Σίγουρα η χώρα δεν αντέχει επιπλέον βάρη αλλά κοίτα να πιάσουν αυτούς που τους δίνουν ένα κομμάτι ψωμί για να τους φέρνουν το παντεσπάνι τους…τα έγχρωμα γυαλιά που φοράς έχουν θολώσει την κρίση σου. Εξάλλου όσο ήσουν εσύ στη Γερμανία – όπου ήταν και αρκετοί συγγενείς μου – δεν νομίζω ότι είχες άλλη επιλογή από το να ζεις σαν Γερμανός πολίτης. Το θέμα είναι με τους εδώ παράνομους που είναι ΚΥΡΙΩΣ ‘Έλληνες’ πολίτες. Ο Λαυρεντιάδης, ο Άκης ο Βενιζέλος είναι αλλοδαποί ; Αυτοί σου μαυρίζουν τη ζωή κι εσύ κοιτά εκεί που σου δείχνει το δάχτυλό τους για να μην ασχολείσαι με όσα θα έπρεπε…κάτσε να βρίζεις τους μαυριδερούς εσύ κι όχι αυτούς που τους αφήνουν να περνάνε….

      • Το πρόβλημα ερπετό μέλος του site είναι ότι δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε 200 χρόνια για να ξεχάσουν μερικοί αχάριστοι σαν κι εσένα ότι αν δεν είχε ελευθερωθεί η χώρα κάποτε δεν θα ήμασταν Έλληνες σήμερα ούτε θα μιλάγαμε Ελληνικά. Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν σε νοιάζει καθόλου. Όμως αν δεν μπορείς να τιμήσεις αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για να είσαι εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο να λες ελεύθερος τις ανοησίες σου τουλάχιστον βάλε μέσα την διχαλωτή σου γλώσσα. Κάποιοι πέθαναν με τον χειρότερο τρόπο για να ζεις εσύ ελεύθερος. Αν δεν σου αρέσει το βουλώνεις και πας να ζήσεις στην Καμπούλ. Γιατί η Αθήνα Καμπούλ δεν θα γίνει ποτέ. Όσο και να κρατήσει αυτή η κρίση. Το όνειρο σας να γίνουμε χωματερή λαθρομεταναστών δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Τους βλέπετε ευσπλαχνικά; Πάρτε τους σπίτια σας. Πάρτε κι εσύ καροτσάκι από τον Σκλαβενίτη και κάντε τους παρέα να μαζέψετε υλικά ανακύκλωσης.

        • Κάποιοι πέθαναν για να ζήσουν και κάφροι σαν κι εσάς. Κι όταν αυτοί πέθαιναν δεν φαντάζονταν ότι η κληρονομιά που άφηναν θα έφτανε στα χέρια ηλιθίων που νομίζουν ότι κινδυνεύουν από τα καροτσάκια του Σκλαβενίτη. Το όνειρό μου είναι ακριβώς να ΜΗ γίνουμε χωματερή μεταναστών αλλά με τόσους ανεγκέφαλους σαν εσάς που βαράτε τους μετανάστες αντί γι αυτούς που τους περνάνε μέσα, αθ μείνουμ εέτσι για πολλά χρόνια. Άίντε να κάνεις καμμιά παρέλαση τώρα να τιμήσεις τους νεκρούς προγόνους σου.

          • Αγαπητέ ΦΦΦ (=Φίλε, Φίδι, Φανφαρόνε).
            Αυτοί που ισχυρίζονται ότι η “χώρα Ελλάδα δεν υπάρχει”, ότι όλοι όσοι δεν συμμερίζονται τις πολιτικές τους απόψεις είναι “κάφροι”, “ηλίθιοι” και “ανεγκέφαλοι”, προφανώς, ΔΕΝ έχουν τις αρετές των ΕΛΛΗΝΩΝ.
            Απορώ πώς κάποιοι σαν και σένα εξακολουθούν να ζουν σε μια “χώρα που δεν υπάρχει”, ανάμεσα σε “κάφρους”, “ηλίθιους” και “ανεγκέφαλους”;

  5. Ουγκ! Εγκώ Έλληνας ουγκ! Εσύ ξένος ουγκ!
    Κωστάκη, Γκιωργκάκη, Σαμαρά, Μπόμπολα,
    Αλαφούζο Έλληνας ουγκ! Κακό ξένο μου
    πήρε ντουλειά ουγκ!

  6. Κύριε ‘Δημότη’ ευτυχώς δεν είναι όλοι οι Έλληνες ανεγκέφαλοι, μόνο κάποιοι ημιμαθείς σαν σας, δόξα τω Θεώ. Ο αριθμός σας δυστυχώς αρκεί για να δημιουργείτε προβλήματα. Ενδεικτικό της νοημοσύνης σας είναι ότι αδυνατείτε να απαντήσετε στην ουσία του μηνύματος που δεν είναι άλλη από το ότι δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιοι ευθύνονται γι αυτή την κατάσταση. Υποψιάζομαι ότι δυστυχώς μπορεί να ρίχνετε και την υπερήφανη ψήφο σας κάθε τόσο συντηρώντας τέτοιες ωραίες καταστάσεις για τις οποίες μετά γκρινιάζετε….

    • Είμαστε χωρισμένοι σε Δεξιούς και Αριστερούς, Εθνικόφρονες και Μιάσματα, Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς, Ρωσόφιλους και Αμερικανόφιλους, Βασιλικούς και Βενιζελικούς, Μνημονιακούς και Αντιμνημονιακούς, αλλά τον διαχωρισμό σε Ανεγκέφαλους και Εγκεφαλούχους πρώτη φορά τον ακούω. Γηράσκω αεί διδασκόμενος!

      • Τουλάχιστο αντιλαμβάνεσαι ότι η χώρα αυτή είναι διχασμένη. Εϊναι μια πραγματικότητα και μία αιτία για τα χάλια της. Το ότι υπάρχουν ανεγκέφαλοι είναι γενεσιουργός αιτία για όλες τι άλλες μορφές διχασμού. Ξέχασες το Έλληνες και Βάρβαροι παρεπιπτόντως….’ανεγκεφαλούχε’

  7. σκοπος μας ειναι να δωσουμε στον κοσμο να καταλαβει οτι τοσα χρονια οι (πρωην Πασοκοι και μελλοντικοι Συριζαιοι) ειναι οι ηθικοι αυτουργοι για ο,τι γινεται στην Ελλαδα,τοσα χρονια μαζεψαν την σαρα και την μαρα..για να το παιζουνε καλοι,,και περνανε τις μιζες απο παντου,,φτανει πια..ο ΛΑΟΣ ξυπνησε..και απεδειξε με τα ποσοστα στην χρυση αυγη τι θα συμβει σιγα σιγα..

  8. Σε τι ακριβώς “αδυνατούμε” να σου απαντήσουμε ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει όσοι σε διαβάζουμε. Εσύ δεν μας απάντησες σε τίποτα επι της ουσίας και πέταξες κάτι ασυναρτησίες περί Λαυρεντιάδη. Εκτός του ότι δεν είναι το θέμα μας ο κύριος Λαυρεντιάδης, έχει καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Η έτσι λόγια του πληκτρολογίου;

    Τώρα για τα υπόλοιπα, τι να κάτσουμε να σχολιάσουμε, αρκεί να σου πούμε ότι πρίν απο 15 χρόνια κοιμόμασταν με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, τα παιδιά μας παίζανε ελεύθερα στο δρόμο και στις πλατείες, η εγκληματικότητα έχει πενταπλασιαστεί (σκοτώνουνε ακόμα και για 5 ευρώ), 20 νέες αρρώστιες στην Ελλάδα όπως ελονοσία, ανεργία, δουλεύουνε ανασφάλιστοι καταπατώντας τα συνταγματικά και εργασιακά μου δικαιώματα (πρώτα φταίνε οι Ελληνάρες εργοδότες), στέλνουνε 15 δις το χρόνο στο εξωτερικό (στα 10 χρόνια, πόσο τα εκατό του αεπ;), παραεμπόριο 20 δίς (10 δις φόροι) και χιλιάδες άλλα πράγματα που μπορώ να σου αναφέρω αλλά δεν είναι της παρούσης.

    Θέλουμε επίσης να μας πείς που τα βρίσκουνε τα 7000 κάτα άτομο για να τους φέρουνε οι δουλέμποροι στην Ελλάδα, απορία το έχω τόσα χρόνια. 7000 δολάρια στο Πακιστάν πχ, είναι μισθοί 12 ετών.

    • το 98 κοιμόσουν με ανοικτές πόρτες ;;;; σε ποιο πλανήτη ; Ίσως σ εκείνον που οι Πακιστανοί με 7000 διαφθείτουν τους άμοιρους τους λαθρέμπορους (ώρα είναι να βγάλουν κι εκείνοι κανένα βιβλίο σαν του Πάγκαλου…)

  9. Αχ και μην μου αρχίζεις σε παρακαλώ τα περί παράδοσης εθνικής κυριαρχίας και τις θεωρίες συνομωσίας του του Τσίπρα και του Youtube. Το μόνο λάθος των πολιτικών είναι ότι τόσα χρόνια σου προσφέρανε μια χλιδάτη ζωή με δανεικά χρήματα του ευρωπαίου φορολογούμενου πολίτη και τώρα δυστηχώς ήρθε η ώρα να πληρώσεις.

    • Η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας αποτελεί ανάγκη ενσωμάτωσης στην ΕΕ αστοιχίωτε.Νομίζετε ότι ο καθένας θα σηκώνει το εθνικό του Μπαϊράκι και μετά θα ζητάει δανεικά ; Πόσο θα άφηναν να συνεχιστεί αυτό ; Δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας….Είναι θέμα επιλογής. Ενσωματώνεσαι ή γίνεσαι Κούβα. Αυτό είναι το δίλλημα που θέτουν στον κοσμάκη κάθε 3 και λίγο. Δυστυχώς δεν έχουμε τα γκογκομέλια να ζήσουμε ελεύθεροι, άρα πάρτε το απόφαση…Ευρωπαίοι με χρέη….Όσο για ‘συνομοσιωλογίες και Youtube μάλλον από εκεί μορφώνεσαι, διάβασε και τίποτα…

      • Νομίζω ΦΦΦ ότι σήμερα οι “εγκεφαλούχοι” αγωνίζονται για να έχουμε το δικαίωμα να σηκώνουμε το εθνικό μας μπαἱράκι ΚΑΙ οι κουτόφραγκοι να υποχρεώνονται να μας δίνουν δανεικά κι αγύριστα.
        Αυτό είναι η τρέχουσα ΤσιπροΚαμμενική αντίληψη της “εθνικής ανεξαρτησίας” και του “πατριωτισμού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ