Ανακοίνωση – καταγγελία μας απέστειλε η Συλλογικότητα Εργαζόμενοι Κάτοικοι Ταύρου.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προετοιμάζοντας την εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση που οργανώνουμε την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη στην αίθουσα 7 (Δημοτικά Σφαγεία), κολλήσαμε την Παρασκευή 8/12 90 αφισάκiα στις περιοχές του Πάνω Ταύρου (Αγίας Σοφίας & Λαμπράκη, Θράκης & Κλαζομενών, Λαμπράκη & Κειριαδών, στην Παναγίτσα, στο σταθμό του Ταύρου, έξω από το Λύκειο, έξω από το Γυμνάσιο, έξω από το 3ο Δημοτικό, στο Ταχυδρομείο και αλλού).

Τις επόμενες ημέρες ανακαλύψαμε ότι, τα αφισάκια αυτά έχουν σκιστεί με μεθοδικό και συστηματικό τρόπο. Μέχρι την Τετάρτη 13/12 είναι ζήτημα αν έχουν απομείνει 20 αφισάκια. Αυτό δεν έγινε μέσα σε μια μέρα (ή μέσα σε μια νύχτα). Κάθε μέρα ανακαλύπταμε ότι τα σκισίματα είχαν επεκταθεί.
Την Τρίτη 12/12 το βράδυ κολλήσαμε 30 ακόμη αφισάκια πάνω στην Πειραιώς και στις περιοχές του Κάτω Ταύρου, Αη Γιώργη και Εσταυρωμένο. Δεν γνωρίζουμε ποια τύχη θα έχουν αυτά τα 30 (αν θα παραμείνουν κολλημένα ή αν θα σκιστούν και αυτά).

Ποιος (ή ποιοι), άραγε, ενοχλήθηκαν από την ενημερωτική μας αφίσα; μήπως ενοχλούνται από μια εκδήλωση για τη ρώσικη επανάσταση; μήπως ενοχλούνται από τη συγκεκριμένη εκδήλωση για τη ρώσικη επανάσταση; (παρουσίαση του βιβλίου, “Ικάρια πτήση, χρονικό της ρώσικης επανάστασης”). Τα ερωτήματα αυτά παραμένουν ακόμη αναπάντητα. Πιστεύουμε όχι για πολύ ακόμη.

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής: το δικαίωμά μας να κολλάμε αφίσες και να ενημερώνουμε για τις ιδέες και τις δράσεις μας, δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Θα συνεχίσουμε να κολλάμε αφίσες, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Θα συνεχίσουμε να προπαγανδίζουμε ιδέες, θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε εκδηλώσεις, είτε οι ιδέες μας και οι εκδηλώσεις μας αρέσουν σε κάποιον (ή κάποιους) είτε όχι.
Προειδοποιούμε τον κάποιον (ή τους κάποιους) ότι, θα περιφρουρήσουμε το δικαίωμά μας αυτό με δημόσιες καταγγελίες, κατονομάζοντας ακόμη και πρόσωπα (όταν μάθουμε με βεβαιότητα περί τίνος πρόκειται). Θα το περιφρουρήσουμε με κάθε μέσο (ακόμη και με δυναμικά μέσα).

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Ταύρου να έρθουν στην εκδήλωση που οργανώνουμε την Παρασκευή 15/12 στις 8.00μμ στην αίθουσα 7 Δημοτικά Σφαγεία (Επταλόφου & Πειραιώς)….. να έρθουν να ακούσουν την παρουσίαση του βιβλίου και να συμμετάσχουν στην πλούσια συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Όσο για τον κάποιον (ή τους κάποιους), τους υπενθυμίζουμε τη λαϊκή παροιμία: “όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ… πατεί”.

13/12/2017

συλλογικότητα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ / ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑΥΡΟΥ
ergatavrou@yahoo.gr
ergatavrou.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ