family_land_banner

Έχοντας εισπράξει τόσα χρόνια την εμπιστοσύνη και την αγάπη τόσων οικογενειών στο Family Land Νέου Φαλήρου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ένα όνειρό μας που παίρνει σάρκα και οστά.

Από 01/09/2015 το Family Land θα βρίσκεται και στην περιοχή του ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Μια περιοχή ιδιαίτερης σημασίας για εμένα, αφού γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ εκεί.

Έτσι λοιπόν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να δημιουργούμε και ετοιμάζουμε έναν νέο, πρότυπο χώρο Ειδικών Θεραπειών εξατομικευμένης Σχολικής Μελέτης (βασισμένο στη δομή του Σουηδικού εκπαιδευτικού συστήματος) και Δημιουργικής Απασχόλησης.

Στα Κέντρα Family Land είμαστε μια Οικογένεια και κάνουμε ό,τι καλύτερο για το παιδί σας απλά γιατί είναι και δικό μας!

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά στη διεύθυνση Θερμοπυλών 50, Μοσχάτο (όπισθεν πλατείας Μεταμόρφωσης). Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Η υπεύθυνη των Family Land
Σούλτου Όλια, Λογοθεραπεύτρια
& Η Διεπιστημονική Ομάδα των Family Land
www.familyland.gr

Τα Κέντρα FAMILY LAND δραστηριοποιούνται στο κλάδο της ψυχικής υγείας και προσφέρουν διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες στο παιδί, τον έφηβο και τον ενήλικα. Η Διεπιστημονική Ομάδα των Family Land αποτελείται από Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Οικογενειακή Σύμβουλο και Παιδοψυχίατρο.

Στόχος της Ομάδας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των προγραμμάτων παρέμβασης με κύριο κριτήριο τις ανάγκες του ατόμου.

Στα πλαίσια Ενημέρωσης και Πρόληψης, η Λήψη Ιστορικού, καθώς και οι δύο πρώτες Αξιολογήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ