Για φόλες στο Μοσχάτο, προειδοποιεί το Φιλοζωικό Σωματείο Μοσχάτου – Ταύρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανήρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook, τα μέλη του Σωματείου κάνουν λόγο για φόλες στο Μοσχάτο, στην οδό Θερμοπυλών στον αριθμό 121 κοντά στο Ιλισό.

Όπως αναφέρουν, έχουν ρίξει φόλες και έχουν εξολοθρεύσει όλες τις γάτες.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα άλλα προβλήματά τους τα έχουν λύσει τα ανθρωποειδή με την νοημοσύνη σέλινου, έπρεπε να βγάλουν απ’ την μέση και τις γάτες. Λες κι έφταιγαν εκείνες για την κατάντια τους. Ή λες κι έχει το δικαίωμα ο κάθε προβληματικός φυχασθενής να βγάζει το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει στα ζωντανά. Η μόνη πραγματική φόλα σ’ αυτό τον κόσμο είναι τα μούτρα σας κρετίνοι.

    • Πωπω τι είπες ρε μεγάλε!!

      Εσύ τα έχεις λυμένα εταίρε??? Η νοημοσύνη η δική σου?? αχιβάδας η αμοιβάδας η μήπως και γλάστρας?

      Καθρέπτη έχεις σπίτι σου?

      Δεν σου θυμίζεις ούγκα? Γιατί ακόμα και οι κρετίνοι είναι κατά τι, ανώτεροι απο τους ούγκα, έτσι?

      Εσύ ο και καλά μη “φυχασθενής” !!!! είσαι υγιής?
      ΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε

      • Κάτι ουσιαστικό έχεις να πεις για το θέμα; Αν δεν έχεις ώρα να επιστρέψεις στην φωλιά σου. Μην ξεχάσεις να πάρεις και το κόμπλεξ κατωτερόρητας μαζί σου. Την επόμενη φορά βάλτα με κάποιον του είδους σου κι όχι μ’ εκείνον που θα τον δελεάσει ένα κομμάτι φαγητού που το άρρωστο μυαλό σου πότισε με δηλητήριο. Το ‘πιασες; Αν και το δικό σου είδος, ευτυχώς τελειώνει. Διόρθωσες εμένα όμως το Ελληνικό ερωτηματικό μάλλον το ξέχασες στην φωλιά εκεί στο χωριό σου…

        • E=mc²

          29 July 2015 at 09:59

          Για την περιπτωση πάντως όπου αρέσκωνται οι ψευτοφιλόζωοι να ενοχοποιούν ηλικιωμένους, παραθέτω ένα παλαιότερο σχόλιό μου εδώ μέσα σε ανύποπτο χρόνο…

          E=mc²
          14 May 2015 at 16:43

          Και για να μαθαίνει και ο κόσμος πως δρούν και λειτουργούν, τα αναρχοφασισταριά η μάλλον τρομοκράτες, υπό τον μανδύα της φιλοζωίας, εκτός βέβαια από τις κατάρες και τις ευχές για καρκίνους και θανάτους που τα έχουν για ψωμοτύρι, διαβάστε και θαυμάστε !!! τους.

          Υποβλήθηκε από v….. στις Κυρ, 2015-03-22 12:58.

          Εγω δεν θα ειχα μιλησει ανωνυμα, θα ειχα δρασει ανωνυμα.
          Αλλά αποτελεσματικα.
          Η νυχτα ερχεται, ολοι πανε για υπνο.
          Περναω με ενα μηχανακι και ριχνω πετρες στα παραθυρα της «ηλικιωμενης».
          Εξαφανιζομαι πριν καλα-καλα να καταλαβει και το φεγγαρι τι εγινε.
          Η νομικη πλευρα της δρασης μου: υλικες ζημιες.
          Σε περιπτωση που με ανακαλυψουν σερβιρω την ακολουθη εξηγηση:
          «Ενα σκυλι προσπαθησε να μου επιτεθει και αμυνθηκα».
          Ολοι θα το πιστεψουν, αφου για τον ιδιο λογο και στον ιδιο τοπο φαρμακωθηκε και το αδεσποτο.
          Μονο η γρια θα τα κανει απανω της και θα της «κοπουν» χερια κα ποδια στο μελλον. Και ισως και μερικων αλλων, ιδιων καθαρματων.
          Αυτα ολα μονο υπο την απολυτη βεβαιοτητα οτι η γρια ηταν οντως η δολοφονισσα.
          Παραθετω το σχολιο στο οποιο απαντω.
          Venus

          Υποβλήθηκε από Κ…….. στις Σάβ, 2015-03-21 18:43.

          Το σκυλακι της φωτογραφιας,περιμενε το κτηνος το αφεντικο του που το παρατησε στο παρκο μεταξυ των οδων Σταδιου,Μυριοφυτου και Σηλυβριας κοντα στο νεκροταφειο της Ν.Σμυρνης,της τελευταιες εβδομαδες.Εχθες 20/3 πέθανε απο (###############)*, που το ταϊσαν,με φρικτους πονους.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,αλλα επειδη ηταν μονο του και φοβισμενο,τρομαζε καποιους “φιλοζωους” που ελεγαν οτι εχει ψωρα.Ακουγεται οτι μια “ηλικιωμενη” τον δηλητηριασε επειδη τολμησε να λερωσει εξω απτο σπιτι της.Παρακαλειται οποιος γνωριζει σιγουρα ποιος το εκανε και ποιος τον εγκατελειψε να μιλησει εστω και ανωνυμα.

          Υποβλήθηκε από f…… στις Σάβ, 2015-03-21 23:32.

          to idio thanato na exeis, katharma. na lioseis apo karkino kai na apelpisteis….mhnes, xronia. poios kserei posa alla athoa zoa ksekanes. na pliroseis gia ola kai to kathe ena apo ayta me ayto ton tropo, apovlito.

          Και τελικά… Το σκυλάκι ζει !!!!

          Υποβλήθηκε από Ν…. στις Τρί, 2015-04-07 23:12.

          Το σκυλί ζεί!!! Πως κοινοποειτε κατι τετοιο χωρις να ειστε σιγουροι? αν ειναι δυνατον εριξα τοσο κλαμα οταν το διαβασα και τελικα το ζωο ζει και εχει υιοθετηθει στη Νεα Σμυρνη

          * Την παρένθεση με την δίεση την αλλαξα εγώ (ο “περιπτεράς”) για να μην διαδόσω άθελά μου, τρόπους δηλητηρίασης.

  2. Και ως συνήθως, ο συνήθης ύποπτος.. το θειάφι εεε?,
    ή κάποιες άγνωστες τοξικές ουσίες με βάση το χρώμα τους!!!!!
    (μιά κίτρινη σκόνη, κάτι μπλέ μπαλάκια σου λένε) μη ανιχνέυσιμες ακόμα και με PCR. !!!!

    Εχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ.?
    Υπάρχει τοξικολογική εξέταση?
    Εχει επιληφθεί αστυ-νομο κτηνίατρος του θέματος?
    Τό Χημείο του Κράτους (Υπουργείο Οικονομικών) αποφάνθηκε?

    Α ρε νούμερα… σκυλόφιλοι, γατόφιλοι, κροκοδειλόφιλοι κοκ.

        • Ποιος είναι νούμερο, μεγάλο ΝΟΥΜΕΡΟ όμως, φαίνεται!
          Ρίξε μια ματιά και στο πλήκτρο q όταν έχεις γυρίσει στα Ελληνικά. Θα σου χρειαστεί “E=mc² του λαχανόκηπου”. Άντε γειααα…!!!

          • Να και μία ενδιαφέρουσα φιλοσοφική άποψη περί του φαινομένου “ζωοφιλία” αλλά τελικά ζωολατρίας !!! η μήπως όχι??

            Μερικά αποσπάσματα:

            ….Η σύγχρονη ζωολατρία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Στο όνομα της αρχής των «διαφωτιστών» για τα «δικαιώματα των ζώων» καλλιεργήθηκε μια απίστευτη αγάπη για μια μερίδα ζώων, των κατοικίδιων, ώστε στις μέρες μας να έχει πάρει χαρακτήρα επιδημικής μόδας! Δε νοείται οικογένεια «του καλού κόσμου» να μην έχει στο σπίτι κατοικίδια. Η μειονεξία όσον δε μπορούν για κάποιος λόγους να έχουν κατοικίδιο είναι εμφανής και το κόμπλεξ τους έκδηλο. Αναφέρεται πως σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και ιδιαίτερα στην Αγγλία η ζωολατρία έχει πάρει παροιμιώδεις διαστάσεις. Οι φιλοζωικές οργανώσεις υπερτερούν σε αριθμό και δραστηριότητα από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις! Τα κοινοβούλια ενέταξαν στις νομοθετικές τους δραστηριότητες την ψήφιση σειρά νόμων για τα δικαιώματα των ζώων, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι τυραννικοί για τους ανθρώπους.

            Μια από τις πάμπολλες μορφές της ειδωλολατρίας του συγχρόνου ανθρώπου είναι και το αηδές φαινόμενο της ζωολατρίας! Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον «πολιτισμένο» δυτικό κόσμο αποκαθήλωσαν τα θρησκευτικά οικιακά τους σεβάσματα και στη θέση τους έβαλαν τα κατοικίδια, ανάγοντάς τα σε αντικείμενα λατρείας. Υποβίβασαν τον άνθρωπο από αξία και ανήγαγαν τα ζώα σε υπεραξίες!

            Η Αγγλικανική λεγόμενη «εκκλησία» έχει καθιερώσει και ειδική «λειτουργία» στους ναούς της για τα κατοικίδια!

            Η ζωολατρία όμως έχει και σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις. Η εικόνα στα πάρκα των άλλων μεγάλων πόλεων είναι αλγεινή. Η μπόχα από τις ακαθαρσίες των σκύλων είναι ανυπόφορη. Οι πινακίδες απαγόρευσης των σκύλων στους χώρους αναψυχής και παιχνιδιού για τα παιδιά δεν συγκινούν τους «φιλόζωους». Σοβαροί άνθρωποι και οικογενειάρχες διστάζουν να βγουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους στα πάρκα, τα οποία έχουν πια ως αποκλειστική χρήση την αφόδευση και το παιχνίδι των σκύλων. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις επιθέσεων σε ανυποψίαστους περιπατητές, ακόμα και σε μικρά παιδιά, αγρίων επιθετικών σκυλιών. Αναφέρονται κατά καιρούς κατακρεουργήσεις, ακόμη και θάνατοι ανθρώπων! Οι δρόμοι τέλος είναι γεμάτοι από περιττώματα σκύλων, ώστε να χρειάζεται δεξιοτεχνία να βαδίσει κανείς!

            Οι νόμοι για τα κατοικίδια έδωσαν το δικαίωμα να στεγάζονται και στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά σοβαρότατες προστριβές μεταξύ των ενοίκων εξαιτίας των γαυγισμάτων όλες τις ώρες τους εικοσιτετραώρου και της ρύπανσης. Είναι θλιβερό το φαινόμενο να ακούει κάποιος στις πολυκατοικίες γαυγίσματα σκύλων, νιαουρίσματα γάτων και να μην ακούγονται πια γέλια και κλάματα παιδιών, λόγο της εφιαλτικής υπογεννητικότητας που μαστίζει όλον τον «πολιτισμένο» κόσμο και φυσικά τη χώρα μας! Είναι αλγεινή η εικόνα να γυρίζουν γυναίκες (και άντρες) στους δρόμους με σκυλιά στην αγκαλιά, αντί να κρατούν χαριτωμένα παιδιά! Στα μπαλκόνια δεν απλώνονται πια παιδικά ρουχαλάκια, αλλά «ζιπουνάκια» για σκυλιά και γάτες! Δεν είναι τυχαίο πως οι «ζωόφιλοι» προσδιορίζουν το φύλο του ζώου τους με το χαρακτηρισμό: «αγόρι» – «κορίτσι», φανερώνοντας περίτρανα την ολέθρια τάση να πάρουν τα κατοικίδια τη θέση των παιδιών στις σύγχρονες οικογένειες!

            Το φαινόμενο «ζωοφιλία» κρύβει αναμφίβολα και υποκρισία. Τα αισθήματα λατρείας των «ζωόφιλων» προς τα ζώα εξαντλούνται στα κατοικίδια. Έτσι λ.χ. για να καλοπερνούν τα κατοικίδια σφαγιάζονται χιλιάδες άλλα ζώα, για να καταλήξουν ως εκλεκτό έδεσμα στο πιάτο τους! Γι’ αυτά τα ζώα δεν ακούγεται καμιά διαμαρτυρία! Νομίζουν οι «φιλόζωοι» ότι αγαπούν τα ζώα και δεν συναισθάνονται ότι τα δυστυχισμένα αυτά πλάσματα υποφέρουν φυλακισμένα στα διαμερίσματα – κλουβιά των μεγαλουπόλεων. Τα αναγκάζουν να κάνουν τις φυσικές τους ανάγκες όταν αυτοί το αποφασίσουν! Ποιο ζώο στη φύση είναι αναγκασμένο να αναστέλλει τις φυσικές του ανάγκες; Για την «τέρψη» ή τη «συντροφιά» του «φιλόζωου» υποφέρει το ζώο, αποδεικνύοντας ότι η «φιλοζωία» έχει καθαρά εγωιστικά κίνητρα!

            Όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για την ανυπόφορη κατάσταση στους δρόμους και τα πάρκα από τη μπόχα που αφήνουν πίσω τους οι «φιλόζωοι» ή για την επιθετικότητα των άγριων σκύλων, στιγματίζεται ως «εχθρός των ζώων», «απολίτιστος» και «βάρβαρος»! Όμως ελάχιστοι άνθρωποι είναι συνειδητοί εχθροί των ζώων. Αγαπάμε όλα τα ζώα, και όχι μόνο τα κατοικίδια, και τα προστατεύουμε, διότι είναι ποιήματα του Θεού και απαραίτητα στη ζωή μας (διατροφή, εργασία, φιλία). Η μόνη διαφορά μας με τους «φιλόζωους» είναι ότι δεν τα λατρεύουμε και έχουμε τη συναίσθηση της ποιοτικής απόστασης που μας χωρίζει από αυτά. Ο γράφων κατάγεται από κτηνοτροφική οικογένεια. Γεννήθηκα κυριολεκτικά ανάμεσα στα ζώα και το πρώτο μου επάγγελμα ήταν του κτηνοτρόφου. Αγαπώ τα ζώα, τα συμπαθώ, τα φροντίζω, δε θέλω να υποφέρουν, αλλά δεν τα λατρεύω, δεν τα εξισώνω με τους ανθρώπους, οι οποίοι, μόνο αυτοί, είναι εικόνες Θεού.

            Το φαινόμενο «ζωολατρία», εντάσσεται σαφέστατα στο γενικότερο σύστημα κατάπτωσης τους συγχρόνου κόσμου. Εμφανίστηκε, όπως αναφέραμε, για να γεμίσει το τρομερό υπαρξιακό κενό του σημερινού ανθρώπου, ως μια ψευδαίσθηση καλλιέργειας αξιών. Αποκομμένος ακούσια ή εκούσια από την αρμονική κοινωνική συμβίωση των ανθρωπίνων προσώπων, και ως εκ τούτου βιώνοντας φρικτή μοναξιά, αναζητεί υποκατάστατα «κοινωνίας», την οποία νομίζει ότι βρίσκει στα ζώα. Αλλά τα ζώα, όσο και να υπερτονισθεί η αξία τους, παραμένουν ζώα, εντελώς διάφορα της ανθρώπινης φύσης και η οποιαδήποτε εσωτερική «ικανοποίηση» που παίρνουμε από αυτά, έχει παροδικό και επιφανειακό χαρακτήρα.

            ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – καθηγητού
            ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΖΩΟΛΑΤΡΙΑΣ

            http://www.agiatriadavyrona.gr/images/SKONTZOS/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91/%CE%96%CE%A9%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%91.pdf

          • Αυτό που “φαίνεται” αλήθεια είναι μισή!!, και η άλλη η μισή… μας “ξεσκίζει”!! το έχεις ακούσει ποτέ???

            Πάρε και ελληνικά ερωτηματικά να ‘χεις!!! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
            Ικανοποιημένος/η τώρα????

  3. Ψάχνοντας για “celebrity με μαγιώ “,(μαγιό) όπως μου είπες, βρήκα αυτήν!
    Είναι βέβαια χωρίς μαγιό, αντ’ αυτού όμως, με σαλιάρα!!!
    Για ρίξε και συ μιά ματιά, είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει!!!

    http://www.toonpool.com/cartoons/breakfast_23012#img9

    Pawel Kuczynski – Poland
    http://pawelkuczynski.com/Strona-g-owna/Home/index.php

    • Αν αρέσει σε σένα κοπελιά αρκεί για να αποδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα. Κοίτα βρες ένα γιατρό άμεσα μπας και το προλάβεις. Ελπίζω να δημοσιευτεί το σχόλιο μου αυτή τη φορά. ;)

      • ααα… Γιαυτό δεν βλέπω την απάντησή σου για το θειάφι..
        είπα και ‘γω.. και πίστεψα ότι υπεκφεύγεις, ενώ είχε κοπεί το σχόλιο σου!! sorry εεε?? Ευτυχώς γλίτωσα τον οφθαλμίατρο !! ;-)

    • Πολύ απλό…
      Μου θυμίζει τη κοκκινοσκουφίτσα και το λύκο, η με άλλα λόγια,
      Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ.
      Ελα τώρα, λες και δεν ξέρεις.

  4. Προφανώς !!!

    Και όταν κάποιος ισχυρίζεται,
    ότι έχει φίλο του τον διοικητική του ΧΨΖ Αστυνομικού Τμήματος, και ότι πάνε μαζί για παράνομο κυνήγι λαγών, αλλά έχει και φιλοζωική και ότι η λαδομπογιά που πουλά, με την ίδια ακριβώς βάφει και η NASA τα διαστημόπλοιά της????

  5. ΟΓΤ όλα για τη μάσα ;;;

    Κοίτα να συντάξεις κανα αληθοφανές κείμενο για τη Διαύγεια, και άσε τα ψόφια…..

    Σύντομα. !!! και για πρίν το 1999 !!!

    Πωπω… πόσοι εμπλέκονται !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ