Ο φωτογράφος Χρήστος Τόλης, με την υποστήριξη της ΔΕΗ διοργανώνει τη φωτογραφική έκθεση με τίτλο “A Game of Power”, με θέμα το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο «Art Factory – Τεχνοστάσιον» στον Ταύρο και θα διαρκέσει από τις 12 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 12 Μαρτίου και ώρα 21:00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό Τρίτη έως Παρασκευή, από τις 15:00 έως τις 21:00 και Σάββατο έως Κυριακή, από τις 13:00 έως τις19:00, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Μιλώντας για την έκθεση, ο Χρήστος Τόλης δήλωσε: «Το ορυχείο και το περιβάλλον του. Ένα παιχνίδι δύναμης, ένα ατέρμονο bras-de-fer. Ειρωνικά, διεξάγεται ακριβώς για την παραγωγή της ηλεκτρικής ισχύος. Μιας αόρατης «δύναμης», προϊόντος αυτού του μοναχικού εσωστρεφούς τοπίου που τροφοδοτεί έναν ολοένα και πιο διασυνδεδεμένο κόσμο.

Η φύση παρούσα ακόμα και μέσα σε αυτό το «αποκαλυπτικό» τοπίο. Σε αρμονία με τις ανθρώπινες κατασκευές και τα υπολείμματα τους, δημιουργεί χώρους και μορφές μοναδικής συμμετρίας και ομορφιάς.

Μιας ομορφιάς φρικτής και εφήμερης καθώς στο ορυχείο τίποτα δεν μένει στάσιμο, τίποτα δεν παραμένει ίδιο για πολύ. Μια αυτόματη σχεδόν διαδικασία τέχνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ