Το 1ο, το 2ο και το 6ο Δημ. Σχ. Μοσχάτου σε συνεργασία με τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου-Ταύρου (Σολωμού και Κων/πόλεως).

Καλεσμένοι οι συγγραφείς Β. Ηλιόπουλος, Αντ. Παπαθεοδούλου & Χρ. Φραγκεσκάκη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μαθητές των τριών σχολείων θα παρουσιάσουν δρώμενα και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους προσκεκλημένους συγγραφείς.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00 Προσέλευση

18:15 – Χαιρετισμοί

18:30 – Ο λόγος στα παιδιά!

  • Χανς Κρίστιαν Άντερσεν: ο μεγάλος παραμυθάς
  • Δημιουργώντας μια σχολική βιβλιοθήκη
  • Εμπλουτίζοντας τη σχολική βιβλιοθήκη
  • Βιβλιοθήκη και μαθητές εθελοντές

18:45 – Συνδέοντας τις σχολικές με τις δημοτικές βιβλιοθήκες – & Ροζίτα Γιαννακοπούλου & Αθηνά Καραθανάση

19:00 – Δρώμενα μαθητών με αφορμή ένα βιβλίο – Επιμέλεια: Γιώργος Παπαδάκης & Ουρανία Χριστινίδου

  • Άμπερ-φάμπερ βγε! της Χριστίνας Φραγκεσκάκη, από το Ε1 του 1ου Δημ. Σχ. Μοσχάτου – Υπεύθυνη δασκάλα: Κρυσταλλία Γιακουμή.
  • Ο βιβλιοπόντικας στη βιβλιοθήκη! του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, από το Α2 του 2ου Δημ. Σχ. Μοσχάτου- Υπεύθυνη δασκάλα: Ουρανία Χριστινίδου.
  • Ο ραφτάκος των λέξεων, του Αντώνη Παπαθεοδούλου, από το Δ1 του 6ου Δημ. Σχ. Μοσχάτου – Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Ζουρούδη

Αμέσως μετά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παρόντες συγγραφείς.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του καινοτόμου διασχολικού προγράμματος στο οποίο παίρνουν μέρος τα δημοτικά σχολεία 1ο, 2ο και 6ο Μοσχάτου και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Δημοτικές βιβλιοθήκες του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Send this to a friend