Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Ταύρου για την Αλληλεγγύη διοργανώνει ολοήμερη γιορτή στο Πάρκο Ηρώων (πρ. Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων) του Ταύρου, την ερχόμενη Κυριακή 24/5.

Αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

protovoulia-parko

Μια ολοήμερη γιορτή αλληλεγγύης για την προστασία και αναβάθμιση του Δημόσιου Χώρου

Μαζευόμαστε την Κυριακή 24 Μαϊου τις 11.00πμ στο Πάρκο Ηρώων (πρώην Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων) Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως – Λεωφ.Ειρήνης – οδός Αχιλλέως

Το Πάρκο Ηρώων (πρ. Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων) που έχουμε στην πόλη μας και που θα μπορούσε να αποτελεί χώρο αναψυχής, παιχνιδιού, αλλά και χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων και άθλησης, έχει παραμεληθεί στη μεγαλύτερη έκτασή του (ανύπαρκτα παγκάκια, ανεπαρκής φωτισμός απεριποίητοι και υποβαθμισμένοι χώροι πρασίνου).

Είχε μετατραπεί στο πρόσφατο παρελθόν, σε χώρο «αυθαίρετης» επιχειρηματικής δραστηριότητας που αδυνατούσε να καλύψει εν μέσω της οικονομικής κρίσης, τις ανάγκες των δημοτών για αναψυχή και ψυχαγωγία, όπως σαν κοινωφελής Δημοτική επιχείρηση όφειλε να κάνει. Το δε τελευταίο διάστημα έχει αφεθεί στην ανεξέλεγκτη χρήση παραβατικών συμπεριφορών – ανεξέλεκτης και αυθαίρετης χρήσης των αυτοκινήτων στον χώρο του Πάρκου και εξαιτίας της «καταπάτησης» ενός μεγάλου χώρου του Πάρκου, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, της τσιμεντοποίησης του και τελικά της ανεξέλεκτης χρήσης του ώς χώρου στάθμευσης.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στο πάρκο ζωή και να απαιτήσουμε την αναβάθμιση του προς χρήση και αναψυχή όλων μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν, θα ακούσουν παραμύθι, θα παίξουν από τις 11π.μ. έως τις 2.00μ.μ.

Αγώνας Κρίκετ στις 1μ.μ.

Συζήτηση στις 1.30μ.μ.

Συμβάλουμε με τις απόψεις μας για ένα όμορφο λειτουργικό πάρκο.

Βγάζουμε ψήφισμα, μαζεύουμε υπογραφές.

Έκθεση Βιβλίου

ψήνουμε και κάνουμε πολυεθνικό πικ-νικ ρεφενέ με ρεμπέτικα στις 2.00μ.μ.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ • ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ