Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους νικητές της κλήρωσης για τα δύο τραπέζια τεσσάρων ατόμων εντελώς δωρεάν στο κουτούκι «Ζεμπερέκι» στο Μοσχάτο.

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας που για άλλη μια φορά ήταν εκπληκτική αφού στα μέσα καλοκαιριού περισσότεροι από 600 άνθρωποι μπήκαν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν δύο γεύματα εντελώς δωρεάν.

Η μεγάλη ανταπόκρισή σας στις κληρώσεις μας και ειδικότερα στην κλήρωση για τα τραπέζια των 4 ατόμων στο «Ζεμπερέκι» σίγουρα δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητη.

Το MoschatoTavros.gr βλέποντας για ακόμα μια φορά τις εκατοντάδες συμμετοχές, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει κι άλλα τραπέζια 4 ατόμων τα οποία θα κληρώσει μέσα στον μήνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κουτούκι «Ζεμπερέκι» που κόντρα στην κρίση προσφέρει δύο τόσο μεγάλα δώρα στο site μας και εμείς με την σειρά μας έχουμε την ευκαιρία να τα μοιραστούμε μαζί σας.

Οι νικητές της Κλήρωσης:

Από τον Ταύρο

Ματίνα Πατρινού

Από το Μοσχάτο

Δημήτρης Κωστούρος

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το Moschatotavros.gr για να ενημερωθούν αναλυτικά για το δώρο τους. Τα δωρεάν γεύματα ισχύουν μέχρι 31/7/2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ