Πλούσιο ποινικό παρελθόν έχουν οι πρωταγωνιστές της απόπειρας ληστείας, χθες το πρωί, στο σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» στα Πετράλωνα. Καταδιώχθηκαν από πλήρωμα περιπολικού και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και δύο από τους τρεις δράστες συνελήφθησαν.

Ο ένας από αυτούς, 25 ετών, ακινητοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Στην κατοχή του είχε ένα περίστροφο. Προέκυψε ότι είχε συλληφθεί το 2010, στο Μοσχάτο, για κατοχή ναρκωτικών και τον Οκτώβριο του 2014 για διακεκριμένες κλοπές.

O ένας από τους συνεργούς του, 27 ετών, μολονότι τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών διέφυγε, ωστόσο συνελήφθη στο νοσοκομείο Ερυθρός όπου μετέβη, ισχυριζόμενος ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 2002, με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, κι έκτοτε μετράει άλλες 15 συλλήψεις για κλοπές, απάτες, ναρκωτικά κ.ά. Εχει, μάλιστα, συλληφθεί δύο φορές το 2015 (26/1 και 7/2). Ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται. Οι δράστες μπήκαν στο σούπερ μάρκετ, στις 8 π.μ. χθες, από την είσοδο τροφοδοσίας, ωστόσο υπάλληλοι της επιχείρησης ενεργοποίησαν τον συναγερμό και το σημείο περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ