Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για δεύτερη χρονιά εφέτος, προσφέρει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών, που θα παραμείνουν στην πόλη.

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης 2015, θα πραγματοποιηθεί στο «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ» Κ.Δ.Α.Π. , το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

Το πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί με την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας από εξειδικευμένο προσωπικό και χωρίζεται σε τρείς δεκαπενθήμερες περιόδους : 15 Ιουνίου – 26 Ιουνίου, 29 Ιουνίου – 10 Ιουλίου & 13 Ιουλίου – 24 Ιουλίου , κάθε μέρα εκτός Σαββάτου & Κυριακής, από τις 7:30 – 16:00.

Βασικός στόχος και φιλοδοξία μας είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να περάσουν μαζί μας, ακόμη ένα καλοκαίρι που θα τους μείνει αξέχαστο.

Αθλητικές, καλλιτεχνικές, δημιουργικές δραστηριότητες με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο πολύχρωμο, χαρούμενο και δροσερό νεοκλασικό κτίριο του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ», ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τέσσερις επισκέψεις ανά 15νθήμερη περίοδο στην εξοχή, σε πολιτιστικούς χώρους, θεματικά πάρκα, παιχνιδότοπους, για όλα τα παιδιά.

Η μέρα θα ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό ενώ αργότερα θα προσφέρεται και κολατσιό.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ τα παιδιά θα φιλοξενούνται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για εισόδημα μεγαλύτερο από αυτό, το κόστος καθορίζεται ως εξής:

1 παιδί: σε 1 περίοδο 50€, σε 2 περιόδους 90€, σε 3 περιόδους 120€.

2 παιδιά: σε 1 περίοδο 80 €, σε 2 περιόδους 140€, σε 3 περιόδους 190€.

3 παιδιά: σε 1 περίοδο 120 €, σε 2 περιόδους 190€, σε 3 περιόδους 250€.

Οποιεσδήποτε άλλες κοινωνικές συνθήκες, θα κριθούν κατά περίπτωση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αίτηση

Αστυνομική Ταυτότητα Γονέα.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση όπου θα αναγράφεται ότι το παιδί είναι υγιές και πλήρως εμβολιασμένο.

Εκκαθαριστικό εφορίας

Κάρτα ανεργίας εφόσον υπάρχει.

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» Κ.Δ.Α.Π. Αγ. Κωνσταντίνου 7, Μοσχάτο & στο τηλέφωνο : 210 4833080 Δευτέρα έως Παρασκευή, 12.00 – 20:00.

«ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» Κ.Δ.Α.Π. Αγ. Κωνσταντίνου 7, Μοσχάτο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ