Το Καρναβάλι 2016 του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ξεκίνησε!

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου εξέδωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα που φέτος πέφτει στις 14 Μαρτίου.

Φυσικά και φέτος, αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη παρέλαση στο Μοσχάτο που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου, ενώ στον Ταύρο θα διεξαχθεί η νυχτερινή παρέλαση το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Καρναβάλι 2016 Μοσχάτου – Ταύρου, δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Καρναβάλι 2016

Καρναβάλι 2016

Καρναβάλι 2016

Καρναβάλι 2016 4

Επίσης, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου εξέδωσε Δελτίο Τύπου για την έναρξη των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι 2016. Αναλυτικά:

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2016. Η έναρξη των εκδηλώσεων γίνεται με τα καθιερωμένα πλέον αποκριάτικα πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας.

Οι μικροί μαθητές θα μεταμφιεστούν και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε τέσσερις όμορφες εκδηλώσεις με παιχνίδια, μουσική, χορό και εκπλήξεις. Οι παιδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο AthensHeart στον Ταύρο (Πειραιώς 180), το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 11.00 και στις 17.00 για τους μικρούς μαθητές του Ταύρου και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 11.00 και στις 17.00 για τους μαθητές του Μοσχάτου. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά οι μικροί μαθητές μπαίνουν με την επίδειξη της πρόσκλησής τους. Τα παιδιά στις εκδηλώσεις θα διασκεδάσουν και θα παίξουν στον υπέροχο παιδότοπο «Μεγάλο Κάστρο των Ιπποτών» της Playmobil!

Οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού συνεχίζονται τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), με συναυλία hip-hop από τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα της πόλης μας: «Ακλόνητο σχήμα», «Τρίτη γενιά», «Deadzone».

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 19.00 με τη νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως το Εμπορικό Κέντρο AthensHeart) και με το πάρτι ενηλίκων 60’ς-80’ς με live πρόγραμμα από τον Λάμπη Λιβιεράτο και μουσική επιμέλεια εποχής από DJ., αλλά και με τη μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016, στις 14.00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Το Καρναβάλι του Δήμου μας για άλλη μία χρονιά ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας με ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες. Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά η θέληση για συμμετοχή από σχολεία, φορείς του Δήμου μας, αλλά και επισκέπτες παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη. Ας ζήσουμε όλοι μαζί, λοιπόν, το κλίμα της αποκριάς, συμμετέχοντας στις γιορτές μας και επιλέγοντας τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ