Σε μια μοναδική πράξη αλληλεγγύης προχώρησαν τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Ταύρου.

Οι μαθητές αποφάσισαν και έκαναν κατάληψη την περασμένη Παρασκευή (14/10) με ένα και μοναδικό αίτημα: Να έρθουν παιδιά προσφύγων στο Γυμνάσιο και να κάνουν μάθημα στο σχολείο τους, μετά το δικό τους ωράριο.

Έτσι έδωσαν την καλύτερη απάντηση στις ξενοφοβικές αντιδράσεις ανά την Ελλάδα.

Ο Διευθυντής του σχολείου δεσμεύθηκε ότι θα στείλει αίτημα στο Υπουργείο ώστε να γίνει πράξη αυτό που ζητούν οι μαθητές, οι οποίοι προειδοποίησαν ότι αν αυτό δεν συμβεί θα συνεχίσουν στο μέλλον τις κινητοποιήσεις.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος ηταν ο λογος, γιατι οι πληροφοριες μιλανε για 5 ατομα αν ηταν και τοσα επειδη ο ενας απο αυτους εφαγε 5νθημερη αποβολη επειδη εριξε κιμωλια σε καθηγητρια και για υον εξωφρενικο λογο οτι τα προιοντα του κυλικειου ειναι ακριβα. Για ψαξτε το καλυτερα και αυτη ειναι πληροφορηση εκ των εσω απο γονεις.

  2. Να ενημερωθεις καλυτερα μαν.Ο μονος λογος που κανουν καταληψη τα παιδια ειναι αυτος που γραφεται στο αρθρο.Γιατι οπως λεει και ενα βιντεο που ανεβηκε απο τα παιδια του γυμνασιου ”Ελληνες και Ξενοι φασιστες τσακισμενοι”.

  3. Ειμαι μαθητης του σχολειου και ημουν στην καταληψη ! Πως επιβεβαιωνετε πως δεν ισχυει τιποτα απο αυτα ; Η καταληψη εγινε μονο για τους προσφυγες! Και ολα αυτα που λετε Freshman δεν μιλανε μονο για 5 παιδια οταν απο τις 6:30 ωρα το πρωι ημασταν πανω απο 15 παιδια ! Σας παρακαλω ενημερωθειτε καλυτερα για το τι γινεται στο σχολειο αγαπημενοι γονεις και την καταλαψη την οργανωσε το 2ο γυμνασιο και το 1ο απλως συμμετειχε!

  4. γιατι θα επρεπε να γινει καταληψη;;; ειχε συζητηθει το θεμα και ειχαν δημιουργηθει αντιδρασεις;;; πρωτα συζηταμε και αν δεν εχουμε αποτελεσμα μετα προχωραμε η δημοσιευουμε το αιτημα μας. Τα παιδια στον ταυρο ζουν χρονια με παιδια απο αλλες χωρες ετσι κι αλλιως, καλο θα ειναι ναι μαθουν και σε αλλες πολεις της αθηνας να συνυπαρχουν με ξαλλοδαπους

  5. Θα μας απαντήσετε επίσημα για τον λόγο που έγινε η κατάληψη; Τα παπαγαλάκια στα σχόλια μπορεί να διαψεύδουν όμως παραέξω ακούγεται ότι ο λόγος είναι άλλος.

  6. Καταρχήν το άρθρο έχει ενα βασικο λάθος,και τα 2 σχολεία που ειναι μαζι στο ιδιο κτήριο εκαναν καταληψη (1ο και 2ο)και οργανώθηκε πιο πολυ απο το 2ο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ