Υπό κατάληψη από τους μαθητές βρίσκεται το 2ο Λύκειο Μοσχάτο, από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

Οι μαθητές εξέδωσαν λίστα αιτημάτων για τα οποία προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

Αναλυτικά τα αιτήματα:

  1. Τα ξενόγλωσσα βιβλία στο σχολείο να παρέχονται δωρεάν.
  2. Τη δυνατότητα συμμετοχής μαθητών στις μαθητικές πορείες χωρίς να παίρνουν απουσίες.
  3. Παροχή θέρμανσης σε όλα τα σχολεία.
  4. Χορήγηση των απαραίτητων γνώσεων στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος, αποφεύγοντας την ενισχυτική διδασκαλία σε φροντιστήρια.
  5. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ «ΜΠΑΖΕΙ» ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. Είναι απογοητευτικό εφικτές ιδέες να μην υλοποιούνται.
  6. Οι περίπατοι να πραγματοποιούνται δωρεάν ανεξάρτητα από το κόστος της επιβάρυνσης.

Πρόεδρος: Φαναρίτης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Παντέρμος Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Παππάς Νικόλαος

* Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτό σε χάλασε υδροκέφαλε; Έχεις συνηθίσει φαίνεται να σου το λένε και σε πείραξε. Άντε γύρνα στο Δημοτικό μπας και μάθεις να γράφεις κρετίνε.

  1. Θελουμε ξύλο ε; περιμενουμε ..τόσο παράλογα όλα αυτά ε; όσο πλάκα και να νομιζετε ότι έχουν τα αιτηματα σίγουρα Νομίζω ότι κάπου έχουμε και εμείς ένα δίκιο όχι τόσο με το σχολείο αλλά με το σύστημα και κύριε μου εσείς που τα κάνετε όλα σωστά και τα ξέρετε όλα εξηγήστε μας τι ακριβώς πάει καλά με το σύστημα ;Άντε καλό βραδυ!

  2. Χριστούγεννα έρχονται, μαζεύτηκε η αληταρία να κάνει κατάληψη. Πίεσαν και τα υπόλοιπα παιδιά να συμφωνήσουν κι όλα μια χαρά. Τοιχοκόλλησαν και μια αράδα γελοία αιτήματα ότι δήθεν θα σώσουν τον κόσμο. Μετά θα γκρινιάζουν γιατί δεν τα πάνε περίπατο ή γιατί τα μαθήματα θα συνεχίσουν και τον Ιούνιο. Το ανησυχητικό είναι ότι τα ζώα αυτά σε λίγο καιρό θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Θα παίρνουν στο λαιμό τους οι υδροκέφαλοι τον υπόλοιπο κόσμο με τις επιλογές τους. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Α και να μην ξεχάσω. Δεν θέλεις να έρθω να σε βρω αλητάκο. Πίστεψέ με. Δεν το θέλεις καθόλου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here