Παρέμβαση ακροδεξιών στον χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο Μοσχάτο (πρόκειται για τον ξενώνα “Μέλλον” αν και δεν τον κατονομάζει) το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (13/12) καταγγέλει ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπάλληλων ΑΕ και Γραφείων καταγγέλλει την παρέμβαση φασιστοειδών σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα την Τέταρτη το βράδυ, παραμονή της 24ωρης απεργίας, φασίστες πέταξαν τρικάκια ρατσιστικού περιεχομένου έξω από το χώρο, τα οποία δεν έφεραν υπογραφή κάποιας οργάνωσης. Ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενίας είχε ξαναγινεί στόχος φασιστών πριν από λίγο καιρό όταν άγνωστοι είχαν ζωγραφίσει στους τείχους σβάστικες.

Το σωματείο, που το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει την παρέμβαση του σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων μέσω των μελών του που εργάζονται στις ΜΚΟ, τονίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από την δράση του κατά του φασισμού, αντίθετα θα εντείνει τον αγώνα για την πολιτική και ιδεολογική απομόνωσή του.

Με οργάνωση, αγώνα, αλληλεγγύη, να δυναμώσει η ταξική πάλη Ελλήνων και μεταναστών, ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου που γεννάει και εκτρέφει τους απόγονους του ναζισμού-φασισμού και τα μορφώματα τους.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Η πολιτική του κεφαλαίου που γεννάει και εκτρέφει τους απόγονους του ναζισμού-φασισμού”… Και μετά θέλετε να σας πάρει ο κόσμος στα σοβαρά φασουλήδες. Αρκούν τα δικά μας προβλήματα. Σ’ όποιον δεν αρέσει η μπανανία μας να γυρίσει στη δική του.

    • Σε κάθε ανάρτηση κατά των φασιστών απαντάει κι ένας κλόουν με την γνωστή καραμέλα “σε όποιον δεν αρέσει (να του ζωγραφίζουν ναζιστικά σύμβολα στους τοίχους;;;;;) να γυρίσει στη χώρα του”…

      • Κλόουν είσαι και φαίνεσαι καραγκιοζάκο που θίχτηκες κι από πάνω. Αρκετά προβλήματα έχουμε στην Ελλάδα. Πρώτα θα κοιτάξουμε τα δικά μας παιδιά που πεινάνε και μετά των άλλων που μας κατσικώθηκαν με το έτσι θέλω. Και που πληρώνουμε φόρους και αλληλεγγύη γι’ αυτούς πολύ είναι. Όσο και να ξεκατινιάζεστε οι αριστεροφασίστες κανένας δεν τους θέλει στη χώρα αυτή.

  2. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ……..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ
    ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ
    ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ
    ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
    ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ