Η Λαϊκή Συσπείρωση Μοσχάτου-Ταύρου απέστειλε ανακοίνωση-καταγγελία για την επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Αναλυτικά:

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μοσχάτου-Ταύρου, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την νέα εγκληματική επιδρομή του Ισραήλ σε βάρος ενός λαού που αγωνίζεται για να έχει τη δική του πατρίδα.

Κανέναν δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο αυτό το νέο αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού όταν γνωρίζουμε ότι, ολόκληρη η περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι γεμάτη φυσικό πλούτο με κρίσιμη γεωστρατηγική θέση και «φιλοξενεί» εξελίξεις που αποτελούν ένα περίπλοκο «κουβάρι» με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς.

Το σίγουρο είναι ότι οι ιμπεριαλιστές δεν έχουν κανένα δισταγμό να χύνουν το αίμα των λαών για τα συμφέροντα τους. Ότι δεν μπορούν να καταφέρουν με την «ειρήνη» τους, το ολοκληρώνουν με τον πόλεμο τους.

  • Καταγγέλλουμε τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και την ΕΕ γιατί χωρίς τη δική τους στήριξη, ανοχή και κάλυψη δεν θα μπορούσαν να γίνουν αυτά τα εγκλήματα.
  • Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες με το Ισραήλ. Δεν επιτρέπεται σήμερα σε κανέναν να εξομοιώνει τα θύματα με τους θύτες.
  • Απαιτούμε να σταματήσουν τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού, οι εν ψυχρώ δολοφονίες αμάχων που συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Πρέπει να σταματήσει η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το κράτος του Ισραήλ. Να σταματήσει ο εποικισμός. Να υπάρξει ένα κυρίαρχο, βιώσιμο κράτος του παλαιστινιακού λαού στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ισότιμο μέλος, αναγνωρισμένο κράτος μέλος του ΟΗΕ. Η αλληλεγγύη και ο αγώνας του ελληνικού λαού πρέπει να συνεχιστεί στο πλάι του αδελφού μας παλαιστινιακού λαού.

24/7/2014

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ